.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 16:53

Ducati Performance – Η νέα κολεξιόν Touring

Επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ με έμφαση στον τουρισμό από την ολόφρεσκη συλλογή Ducati Performance

Εξελιγμένη υπό την καθοδήγηση του Centro Stile Ducati, ώστε η ευχρηστία να συνδυάζεται με αρμονική ενσωμάτωση στην αισθητική της μοτοσυκλέτας, η Touring πτέρυγα του καταλόγου Ducati Perfomance προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη.

Ο πελάτης μάλιστα μπορεί να δει τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη μοτοσυκλέτα του και να τα οπτικοποιήσει στον online configurator της παγκόσμιας ιστοσελίδας Ducati.com.

Ο Touring κατάλογος περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων αφοσιωμένη στο νέο Multistrada V4, έναν φύσει χιλιομετροφάγο, με ευρύχωρες σκληρές βαλίτσες σε ποικιλία χρωμάτων και εξοπλισμένες με σύστημα ταχείας απελευθέρωσης.

Για το SuperSport 950, η Ducati διαθέτει μαλακές πλαϊνές βαλίτσες, τσάντα ουράς και μαγνητικό tank bag με μηχανισμό ταχείας απελευθέρωσης.

Για όσους αρέσκονται στον δικάβαλο τουρισμό, αξεσουάρ όπως οι θερμαινόμενες σέλες για αναβάτη και συνεπιβάτη στο νέο Multistrada V4 μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ομοίως και οι πρακτικές χειρολαβές που αναβαθμίζουν σημαντικά την άνεση για τον συνεπιβάτη στα SuperSport 950, Monster και Hypermotard 950.

Τέλος, το σύστημα πλοήγησης (GPS) Ducati Zumo 396, εκτός από την προφανή δουλειά της καθοδήγησης στον προορισμό, μπορεί επιπλέον να αποθηκεύσει διαδρομές και να τις διαμοιράσει σε πραγματικό χρόνο, ενώ υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις μέσω hands free και ακρόαση μουσικής.

Εξοπλίζεται με οθόνη 4.3 ιντσών, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε πιτσιλιές από υγρά όπως η βενζίνη. Μπορεί να εγκατασταθεί στη μοτοσυκλέτα και με μια ειδική ψηλή βάση ώστε να είναι ορατό ακόμη κι αν μεσολαβεί ένα μεγάλο γεμάτο tank bag.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon