.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 16:10

Ducati Multistrada V4 2021 *Updated* - Διαρροή φωτογραφιών και στοιχείων λίγο πριν την παρουσίαση!

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Ducati Multistrada V4 2021, που θα γίνει σήμερα 4/11/2020, το Motorcycle.com ανακάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες -χαμηλής δυστυχώς ανάλυσης- από έγγραφα πιστοποίησης της μοτοσυκλέτας στην Αυστραλία, ενώ στα έγγραφα μαθαίνουμε και τα πρώτα στοιχεία, όπως το βάρος της μοτοσυκλέτας και τις εκδόσεις της.

Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι μικρές, σε αυτές όμως φαίνεται το στιλ του νέου Multi V4, που είναι παρόμοιο με των δικύλινδρων Multistrada 1260 και 950.ducati multistrada v4 extra diarroi 001

UPDATE - Χάρη σε αναγνώστη μας, βρέθηκαν αρκετές ακόμα φωτογραφίες από τα επερχόμενα Multistrada V4, τις οποίες προσθέσαμε στο κομμάτι.

ducati multistrada v4 extra diarroi 002

Στα έγγραφα πιστοποίησης βλέπουμε πως η νέα ιταλική μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, στη βασική, στην κορυφαίων προδιαγραφών V4 S, και σε μια ακόμη (Enduro) με Off-Road χαρακτήρα με ακτνωτές ζάντες.

ducati multistrada v4 extra diarroi 007

Αμφότερες οι πρώτες 2 εκδόσεις -με τις ασφάλτινες χυτές ζάντες- έχουν 19άρη μπροστινό τροχό και 17άρη πίσω (φανταζόμαστε πως η Enduro θα έχει 21 ιντσών τροχό εμπρός, θα δούμε στην επίσημη παρουσίαση), και “συμβατικό” ψαλίδι, με 2 μπράτσα δηλαδή αντί για μονόμπρατσο. Βέβαια η εμφάνιση του ψαλιδιού μόνο συμβατική δεν είναι, με εντυπωσιακό σχήμα και ακόμα πιο εντυπωσιακό… κενό στη μέση!

Ο κινητήρας γνωρίζουμε πως θα παράγει 170 hp / 10.500 rpm, από 1.158 κ.εκ., ενώ εντυπωσιακή είναι τόσο η έλλειψη Desmo συστήματος, όσο και τα τεράστια διαστήματα ρύθμισης των βαλβίδων κάθε 60.000 χλμ! Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ, στην τεχνική ανάλυση του ΒΙΚΕΙΤ πάνω στον νέο V4 Granturismo κινητήρα.

ducati multistrada v4 extra diarroi 005

Στην αυστραλέζικη πιστοποίηση μαθαίνουμε και το βάρος της μοτοσυκλέτας, που ανακοινώνεται στα 228 γεμάτα κιλά, απέναντι στα 232 ενός Multistrada V2!

Θυμηθείτε επίσης πως το Multistrada V4 θα είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της ιστορίας που βγαίνει στην παραγωγή εξοπλισμένη με ραντάρ και το Adaptive Cruise Control της Bosch.

Επιστρέφουμε στις φωτογραφίες, όπου βλέπουμε το κόκκινο αφαιρούμενο υποπλαίσιο, και την εξάτμιση που διαθέτει ψηλά τοποθετημένο τελικό για προστασία από πέτρες κ.α. στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ευχάριστη είναι η αντίθεση του κινητήρα στο χρώμα του μαγνησίου με τα μαύρα, ασημί και κόκκινα χρώματα του Multistrada V4, αντίθετα με τα δικύλινδρα Multistrada στα οποία ο κινητήρας ενσωματώνεται χρωματικά με τη μοτοσυκλέτα.

Η μεγάλων διαστάσεων βάση της πινακίδας βρίσκεται στην ουρά και όχι στο ψαλίδι, ενώ έχει γούστο το μπροστινό φτερό που συνδυάζει μαύρο κεντρικό τμήμα με κόκκινα πλαϊνά.

ducati multistrada v4 extra diarroi 003

Βλέπουμε πως υπάρχει και ντουλαπάκι για το smartphone του αναβάτη, στο πλαινό μέρος του φέρινγκ, ενώ η οθόνη οργάνων είναι TFT.

Λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι σήμερα το βράδυ, όπου θα αποκαλυφθεί επίσημα το Multistrada V4.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 17:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon