.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 17:17

Ducati Multistrada 950 S 2021 – Νέος χρωματισμός GP White

Η Ducati ολοκληρώνει τη χρωματική γκάμα του Multistrada 950 S με μια νέα λευκή επιλογή δίπλα στο παραδοσιακό κόκκινο.

Εμπνευσμένη από τα γραφικά της αγωνιστικής Ducati MotoGP και βασισμένη στην εναλλαγή λευκού και γκρίζου χρώματος με τις απαραίτητες κόκκινες πινελιές στο πλαίσιο και τα αυτοκόλλητα των ζαντών, το νέο Multistrada 950 S GP White σχεδιάστηκε για να τονίσει τη σπορ πλευρά του χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Ιδανικό για αποδράσεις σε γνωστούς προορισμούς ή εξερεύνηση νέων, το Multistrada 950 S πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο της Ducati με μαγευτικά πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Ιταλικής Motor Valley, Emilia-Romagna – δείτε το στη συνέχεια του κειμένου.

Η έκδοση S του Multistrada 950 εξοπλίζεται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης: ηλεκτρονικές αναρτήσεις Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS), Ducati Quick Shift up & down (DQS), LED προβολείς με Ducati Cornering Lights (DCL), έγχρωμη οθόνη 5” TFT, σύστημα Hands Free, Cruise Control και φωτιζόμενοι διακόπτες στο τιμόνι, Bosch Cornering ABS και φυσικά η τελευταία έκδοση του κινητήρα Testastretta 11° των 937 cc και 113 hp, εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro 5.

Όλες οι μοτοσυκλέτες της οικογένειας Multistrada συνοδεύονται από το αποκλειστικό πακέτο εγγύησης "4Ever Multistrada" που καλύπτει για 4 χρόνια, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.

Η νέα έκδοση Multistrada 950 S GP White θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο της Ducati εντός του Ιουλίου 2020, σε αμφότερες τις εκδόσεις με χυτούς ή ακτινωτούς τροχούς.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 17:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon