.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 11:21

Ducati Superleggera V4 – Δουλεύοντας με εξωτικά υλικά - Βίντεο

Στο νέο βίντεο της Ducati για τη μοναδική Superleggera V4 περιγράφεται η επιλογή και επεξεργασία των σπάνιων και πανάκριβων υλικών που την αποτελούν.

Υπό την κωδική ονομασία Project 1708, η Ducati έστησε τη νέα Superleggera πάνω στην Panigale V4 προσφέροντάς της ένα μοναδικό πακέτο.

To ανεπανάληπτο φεστιβάλ ανθρακονήματος σε πλαίσιο, ψαλίδι, ζάντες, παρέα με ένα αγωνιστικό κιτ που συμπεριλαμβάνει κάμποσα ακόμη εξαρτήματα από το πανάλαφρο αυτό υλικό συν μια συλλογή κομματιών από τιτάνιο – μεταξύ αυτών και την εξάτμιση της Akrapovic – συνθέτουν ένα τελικό αποτέλεσμα που απλά βγάζει μάτια: 234 hp για 152.2 kg, δηλαδή ένας ασύλληπτος λόγος 1.54 ίππων ανά κιλό!

Η συλλεκτική Superleggera V4 των μόλις 500 συλλεκτικών κομματιών εξαρχής σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ως ένα δίτροχο όνειρο για πολύ λίγους. Ο Leonardo Bagnoli, Διευθυντής του τμήματος Vehicle Simulation, μας ταξιδεύει σε ένα σύντομο βίντεο που εστιάζει στο πώς είναι να δουλεύεις με αυτά τα εξωτικά υλικά, αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές μιας ιδιαίτερα ξεχωριστής μοτοσυκλέτας.

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon