.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 10:30

Ducati Superleggera V4 – Παραδόθηκε η πρώτη στον νέο της ιδιοκτήτη

Η συλλεκτική superbike με αριθμό παραγωγής 001/500 παραδόθηκε σε ειδική τελετή στο Borgo Panigale.

Ο Βέλγος Filip Van Schil, κάτοχος άλλων εννιά μοτοσυκλετών της Ducati, στρογγύλεψε αριθμητικώς την κόκκινη αρμάδα που κοσμεί το γκαράζ του με την πρώτη από τις 500 Ducati Superleggera V4 που βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Borgo Panigale.

Το γεγονός εορτάστηκε με πρόσκληση του Βέλγου στο εργοστάσιο για μια πριβέ ξενάγηση στη γραμμή παραγωγής από την οποία βγήκε η πρώτη της συλλεκτικής σειράς, συνάντηση με τους εργάτες που τη συναρμολόγησαν, επίσκεψη στο μουσείο της Ducati, το Centro Stile Ducati και το αγωνιστικό τμήμα.

Παράλληλα, ο Van Schil θα έχει την ευκαιρία – όπως όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των Superleggera V4, να δοκιμάσει την αγωνιστική Panigale V4 R στην πίστα του Mugello στα πλαίσια του Superbike Experience.

"Όταν έλαβα το τηλεφώνημα και την επίσημη πρόσκληση να πάω στο Borgo Panigale για να παραλάβω τη Superleggera V4 με αριθμό 001 από 500, παρότι ήμουν ανέκαθεν Ducatista, ένοιωσα τα πόδια μου να τρέμουν από συγκίνηση,” δήλωσε ο Filip Van Schil. "Ένα τέτοιο καλωσόρισμα, ακόμη κι αν ήμουν ο πρώτος που παρήγγειλε τη μοτοσυκλέτα, είναι κάτι που δεν φανταζόμουν. Το να την παραλάβω κατευθείαν από το εργοστάσιο και να ζήσω το πάθος των ανθρώπων που εργάζονται στο Borgo Panigale είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα. Κάτι τέτοιες μέρες είναι που κάνουν τη Ducati μοναδική και ξεχωριστή από όλες τις άλλες κατασκευάστριες μοτοσυκλετών."

Η αποκάλυψη και παράδοση της μοτοσυκλέτας έγινε από τον Claudio Domenicali, CEO της Ducati Motor Holding, ο οποίος σήκωσε το πέπλο που έκρυβε τη Superleggera V4 001 για να την παραδώσει στον νέο της ιδιοκτήτη σε μια τελετή που έλαβε χώρα στους χώρους του Centro Stile Ducati.

Μαζί με τη Superleggera V4, ο Van Schil παρέλαβε μια γλυπτή αναπαράσταση της μοτοσυκλέτας, συνοδευόμενης από πιστοποιητικό γνησιότητας, ενώ η μοτοσυκλέτα του ήταν αποθηκευμένη σε ένα ειδικό ξύλινο κιβώτιο με αφιερωμένο διάκοσμο, έτοιμο για μεταφορά στην πατρίδα του νέου ιδιοκτήτη.

Στο πακέτο αγοράς της συλλεκτικής Superleggera V4, η Ducati συμπεριλαμβάνει το racing kit, τη δυνατότητα παραγγελίας custom δερμάτινης στολής με αερόσακο από τη γραμμή "SuMisura Ducati", καθώς και τη δυνατότητα παραγγελίας ενός εξίσου ξεχωριστού ανθρακονημάτινου κράνους.

Τέλος, για 30 ακόμη πιο τυχερούς ιδιοκτήτες της Superleggera V4, προσφέρεται πρόσβαση στο MotoGP Experience, δηλαδή η εξαιρετικά σπάνια δυνατότητα να οδηγήσουν το Desmosedici GP στην πίστα με τη συνοδεία τεχνικών της Ducati Corse.

Καλές βόλτες και πάντα από πάνω Filip Van Schil!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 10:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon