Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 13:41

Ducati ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα με τη συνεργασία της MT Distribution

Με τη συνεργασία της MT Distribution, η Ducati ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας γκάμας ηλεκτρικών πατινιών και ηλεκτρικών ποδηλάτων, που θα φτάσουν στην αγορά μέσα στο 2020.

Η εταιρεία του Borgo Panigale θα παρουσιάσει 4 ηλεκτρικά πατίνια και 3 ηλεκτρικά “σπαστά” ποδήλατα, με τα χρώματα και τα ονόματα των Ducati, Ducati Corse και Ducati Scrambler.

Για το design υπεύθυνο είναι το Ducati Design Centre, που συνεργάστηκε με την Italdesign για τα αναδιπλούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το κατά πόσο το design της Ducati περιορίζεται σε ένα rebranding των πατινιών και ποδηλάτων της MT Distribution, ή αν μιλάμε για εντελώς νέα προιόντα.

Τα πατίνια θα έχουν κινητήρες από 250W έως 500W, ενώ τα e-bikes θα έχουν κινητήρες 250W.

Τα πρώτα 2 ηλεκτρικά πατίνια που θα βγουν στην παραγωγή ονομάζονται Cross-E και Pro II, ενώ οι παρουσιάσεις τους θα γίνουν στις 20 Ιουνίου και 6 Ιουλίου αντίστοιχα.

Scrambler Ducati CROSS E

Το Ducati Scrambler Cross-E έρχεται με χοντρά tubeless ελαστικά σε διαστάσεις 110/50-6,5”, κατάλληλα και για χώμα ή για ανώμαλο οδόστρωμα. Ο κινητήρας των 500W έχει δυνατές επιταχύνσεις, ενώ η μπαταρία των 375 Wh φτάνει για αυτονομία 30-35 χιλιομέτρων με μέση ταχύτητα 15 χλμ/ώρα. Μπροστά έχουμε διπλό προβολέα, ενώ το πατίνι έχει μια LCD οθόνη οργάνων 3,5 ιντσών, μέσω της οποίας ο αναβάτης ελέγχει όλες τις λειτουργίες του πατινιού, συμπεριλαμβανομένων και των 3 riding modes.Ducati PRO2 monopattino

Το Ducati Pro II έχει κινητήρα 350W, και μπαταρία 280 Wh, για μια αυτονομία 25-30 χλμ., ενώ τα ελαστικά των 10 ιντσών είναι και εδώ tubeless και ανθεκτικά στα σκασίματα. Και αυτό το πατίνι έχει LCD οθόνη 3,5 ιντσών.

Αμφότερα τα πατίνια διαθέτουν 2 μηχανικά δισκόφρενα.

Σύμφωνα με τη Ducati, τα αναδιπλούμενα e-bikes θα έχουν πρωτοποριακό design, ενώ θα διαθέτουν πίσω φως ενσωματωμένο στο παλουκόσελο, μπαταρία κρυμμένη στο πλαίσιο και αυτόματα ενεργοποίηση των φώτων.

BikeIt.gr Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 13:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT