.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 09:59

Ducati - Ιδού το Scrambler του μέλλοντος

Η Ducati έδωσε στη δημοσιότητα τα render από τον νικητή του διαγωνισμού για το Scrambler του μέλλοντος, μια πραγματικά πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα από τα χέρια του φοιτητή του ArtCenter College of Pasadena της Καλιφόρνια, Peter Harkins.

Οι φοιτητές της σχολής παρουσίασαν δέκα original project πάνω στο Scrambler του μέλλοντος, ενώ η κριτική επιτροπή που ανέδειξε τον νικητή αποτελούνταν από τους σχεδιαστές Jeremy Faraud και Andrea Ferraresi, διευθυντή του Ducati Design Center, μαζί με τη σχεδιαστική ομάδα του Ducati Scrambler.

Ο Peter Harkins κέρδισε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί μαθητευόμενος στο Ducati Design Center του Borgo Panigale!

Ο διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η Ducati επισκέφθηκε το ArtCenter College of Pasadena, παρουσιάζοντας στους φοιτητές το νέο Scramber 1100 PRO,

Τρεις μήνες μετά, μέσα από τα 10 project των φοιτητών, ξεχώρισε εκείνο του Harkins. Η μοτοσυκλέτα του Αμερικανού δείχνει λιτή, στιλάτη, compact και ελαφριά, με το τελικό της εξάτμισης ευθυγραμμισμένο με την ουρά. Ο προβολέας είναι όλα τα λεφτά, καθώς αποτελείται από ένα “Χ”, με περιμετρικό LED δαχτυλίδι, ενώ είναι… διάτρητος γύρω από το Χ. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα φωτίζει, όμως είναι άκρως εντυπωσιακός.

Μπροστά έχουμε μικρό, ψηλό φτερό, ενώ ο Harkins έχει φροντίσει να αφήσει εκτεθειμένο το πίσω αμορτισέρ το οποίο έχει έναν τεράστιο και περίεργο σύνδεσμο με το ψαλίδι.

Όργανα μην ψάχνετε να βρείτε, δεν υπάρχουν, καθώς το project του Harkins είναι εξαιρετικά πολεμικό, ακροβατώντας ανάμεσα στα Flat Track μοντέλα και τα καθαρόαιμα Motard.

Το μυστήριο είναι πως η Ducati δεν αναφέρεται καθόλου στις τεχνικές προδιαγραφές του concept του Harkins, ενώ όπως παρατήρησαν και οι φίλοι μας από το Sword Fish Customs, ο κινητήρας δείχνει... μονοκύλινδρος!

Λέτε;

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 09:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon