.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 20:37

EICMA 2023 - MBP T502X 2024

Η Moto Bologna Passione – λέγε με MBS- παρουσίασε στη φετινή έκθεση EICMA μια ακόμα άκρως ενδιαφέρουσα adventure μοτοσυκλέτα στο μικρομεσαίο φάσμα των κυβισμών.

Σχεδιαστικά, θυμίζει λίγο το 800ΜΤ της CFMOTO, ωστόσο καταφέρνει να διαφοροποιηθεί στα σημεία και τις λεπτομέρειες που δίνουν ακόμα πιο adventure χροιά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ο πλούσιος εξοπλισμός, αφού διαθέτει προστατευτικά κάγκελα, ποδιά, σίτα ψυγείου,  χούφτες αλλά και ψηλό και ρυθμιζόμενο, φημέ ανεμοθώρακα.

Ο ήπια offroad χαρακτήρας του Τ502Χ υποστηρίζεται όχι μόνο από τα 210 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος, αλλά και από τα 180 και 170 χιλιοστά της εμπρός και πίσω ανάρτησης, που συνδυάζονται με ακτινωτούς τροχούς 17 ιντσών πίσω και 19 μπροστά που φορούν χωμάτινα ελαστικά της Pirelli. Αρκούντος ενδιαφέροντα είναι και τα φρένα της J.Juan, με τους δυο μπροστινούς δίσκους και τις ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες να ξεχωρίζουν. Το παρών δίνει αναμενόμενα και το δικάναλο ABS.

T502X2.jpg

Εντός του T502X βρίσκεται ένας υγρόψυκτος, δικύλινδρος κινητήρας 486 κυβικών εκατοστών ο οποίος τροφοδοτείται από ένα ρεζερβουάρ 16 λίτρων, όπου αν κρίνουμε από τον ανταγωνισμό μιλάμε για αυτονομία 350+χλμ. Ο εν λόγω κινητήρας της παραπάνω από γνώριμης φιλοσοφίας, παρέχει ισχύ 47 ίππων στις 8500 σ.α.λ. και έχει μέγιστη ροπή της τάξης των 4,5 κιλών στις 6750 σ.α.λ.

Τέλος. στα της τεχνολογίας, η πληροφορία φτάνει στον αναβάτη μέσω μιας κατακόρυφα τοποθετημένης, TFT οθόνης 5’’. Ωραία πινελιά ο κρυφός φωτισμός στα χειριστήρια του τιμονιού, με όλους τους φωτισμούς της μοτοσυκλέτας να είναι Led.

Υγ. Για τη MBP είχαμε μάθει εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon