.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 17:29

EICMA 2021 – NIU RQi Sport

Η πρώτη μοτοσυκλέτα της NIU έρχεται με προδιαγραφές Α1 και μπρος-πίσω κάμερες.

Το RQi Sport πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2020 στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ και πλέον κάνει το ντεμπούτο του και ως μοντέλο παραγωγής στην EICMA.

Ο κεντρικά τοποθετημένος ηλεκτρικός κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 7.5 kW (10 hp) και δίνει κίνηση σε αλυσίδα τροφοδοτούμενος από δύο αφαιρούμενες μπαταρίες λιθίου 72V 36Ah που μπορούν να καλύψουν αυτονομία ως 110-120 χιλιόμετρα.

Η τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας φτάνει στα 100 km/h, ενώ διαθέτει ειδική λειτουργία “για αστραπιαίες εκρήξεις στην κυκλοφορία, τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές ταχύτητες”, κατά το επίσημο δελτίο Τύπου.

Οι μπαταρίες του RQi Sport φορτίζονται σε οποιαδήποτε οικιακή παροχή σε λιγότερο από τέσσερις ώρες η καθεμία (7 ώρες σε ταυτόχρονη φόρτιση).

Στον εξοπλισμό ξεχωρίζει η έγχρωμη οθόνη TFT στην οποία θα προβάλλουν οι νέες εμπρός και πίσω κάμερες της NIU ως πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Η NIU ανακοίνωσε πως το RQi Sport θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο 2022, και αποκάλυψε τη λιανική τιμή του στην Ιταλία: €6,999.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 17:34

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2021 – NIU YQi Concept EICMA 2021 - Ohvale GP-0 160 EVO και 110 4S EVO »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon