.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 15:38

VR46 e-bikes – Έρχονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα του Valentino Rossi

Η εταιρεία του Valentino Rossi θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ποδήλατο βουνού, με μια συλλεκτική παραλλαγή ως κερασάκι.

Στην επερχόμενη EICMA 2021 στο Μιλάνο η VR|46 Racing Apparel θα αποκαλύψει το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο ΜΤΒ (mountain bike). Κατασκευασμένο από την MT Distribution, το ποδήλατο θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, Premium και Limited Edition.

Η πρώτη είναι η βασική έκδοση του e-MTΒ της VR46 και προς το παρόν έχουν γίνει γνωστά μόνο κάποια βασικά χαρακτηριστικά του: 29/27.5 ίντσες η διάμετρος των τροχών μπροστά και πίσω αντίστοιχα, λάστιχα Pirelli Scorpion E-tires, ενώ το πλαίσιό του ενσωματώνει ένα σύστημα που λέγεται Flip Chip και το οποίο μεταβάλλει τη γεωμετρία του πλαισίου ώστε να προσαρμόζεται στις συνθήκες οδήγησης.

B e bike valentino rossi 2

Ο ηλεκτροκινητήρας και η ηλεκτρονική του διαχείριση φέρουν την υπογραφή της Bosch, ενώ στα περιφερειακά του θα συναντήσουμε γνωστά ονόματα: Sram, Rock Shox, Fulcrum, Ohlins, Crankbrothers, Technomousse και Ochain.

Η συλλεκτική Limited Edition θα κατασκευαστεί σε 46 μόλις κομμάτια για όλον τον κόσμο και θα ξεχωρίζει αφενός χάρη στην απλόχερη χρήση ανθρακονήματος σε πολλά σημεία (που δεν διευκρινίζονται), αφετέρου στο ασύρματο κιβώτιο ταχυτήτων (ό,τι σημαίνει αυτό) που θα διαθέτει.

Όλες οι απαντήσεις αναμένονται να δοθούν στο Μιλάνο στις 23 Νοεμβρίου 2021, όταν και θα ανοίξουν οι πύλες της διεθνούς έκθεσης, στην οποία η VR46 θα παρουσιάσει το νέο της ποδήλατο.

Προς το παρόν στη νέα ιστοσελίδα που άνοιξε ειδικά για το ηλεκτρικό ποδήλατο, βρίσκουμε μόνο ένα βίντεο που προλογίζει τη νέα άφιξη.

Δείτε το εδώ: VR46 e-MTB

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon