.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 14:39

CAKE Makka - Ηλεκτρικό scooter σε 2 εκδόσεις

Ο Σουηδός κατασκευαστής ηλεκτρικών δικύκλων CAKE, παρουσίασε το e-scooter Makka, σε 2 εκδόσεις, την πιο ισχυρή να οδηγείται με δίπλωμα ΑΜ, και τη βασική που οδηγείται χωρίς δίπλωμα ως ηλεκτρικό ποδήλατο.

Το Makka είναι ένα αστικό scooter με στιβαρή κατασκευή, φτιαγμένο να φορτώνεται ανελέητα (μέγιστο μεικτό βάρος 245 κιλά), σε λιτό design, από μια εταιρεία που περηφανεύεται για τα ιδιαίτερου ύφους ηλεκτρικά της δίκυκλα.

Μετά από τα Kalk και Osa, η τρίτη πλατφόρμα της CAKE είναι η πιο φιλική για αστική χρήση από τον καθένα, με την βασική έκδοση Range να έχει απόδοση 2,4 hp, για μια τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα και με αυτονομία 60 χλμ.. Το Makka Range ζυγίζει 66 κιλά (εκ των οποίων τα 11 αφορούν στη μπαταρία), και κοστίζει 3.500 ευρώ.

Η πιο δυνατή έκδοση Makka Flex αποδίδει έχει απόδοση 4,8 hp, τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα, και αυτονομία 50 χλμ.. Το Flex ζυγίζει κι αυτό 66 κιλά, ενώ κοστίζει 3.800 ευρώ.

Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί για να φορτιστεί στο σπίτι ή στο γραφείο του ιδιοκτήτη, ενώ το Makka διαθέτει 2 Riding Modes, και σύστημα ανάκτησης ενέργειας από το φρένο του κινητήρα, ενώ η φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 80% απαιτεί 2 ώρες και από το 0 στο 100% 3 ώρες.

Στις αναρτήσεις έχουμε συμβατικό πιρούνι διαδρομής 90 mm και μονό αμορτισέρ πίσω με διαδρομή 120 mm. Στα φρένα βρίσκουμε έναν δίσκο 220 mm μπροστά με δαγκάνα δυο εμβόλων, κι έναν ακόμα ίδιο στον πίσω τροχό, όπου βρίσκουμε και τον κινητήρα.

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ η οθόνη οργάνων είναι TFT.

Το Makka έρχεται σε 2 χρωματικές εκδόσεις, μια λευκή και μια γκρι, ενώ έχει πάρει έγκριση για νόμιμη κυκλοφορία στον δρόμο τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α..

Όλες οι εκδόσεις του Makka έρχονται με δυνατή σχάρα που μπορεί να πάρει πολλά αξεσουάρ ώστε να κουβαλήσετε τα ψώνια σας, να προσαρμόσετε παιδικό κάθισμα, κ.α.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το Makka τώρα, ενώ οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon