.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 09:59

Bull-e - Ηλεκτρικό scooter με μοναδικό στιλ, από τον Νίκο Μανάφη!

Η nikos.manafis design παρουσιάζει το Bull-e, ένα ιδιαίτερης σχεδίασης ηλεκτρικό scooter περιορισμένης παραγωγής, που θα παραχθεί σε 250 αριθμημένα κομμάτια.

Το μονόσελο Bull-e βασίζεται σε ένα υπάρχον ηλεκτρικό scooter με χοντρά ελαστικά, στοχεύοντας στην αστική μετακίνηση για όσους βάζουν το στιλ και την πρακτικότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους.

Το ηλεκτρικό scooter του Νίκου Μανάφη αναμειγνύει στοιχεία από café-racer μοτοσυκλέτες και ηλεκτρικά scooter, βάζοντας τον αναβάτη του σε σκυφτή, «πολεμική» θέση οδήγησης, κάτι που πέρα από το ύφος, βοηθά και στην μεγιστοποίηση της αυτονομίας του.

Το κοστούμι του Bull-e είναι κατασκευασμένο από fiberblass, έχοντας εσοχές για τα γόνατα του αναβάτη, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως… εργαλειοθήκη. Διαθέτει ένα ρηχό αποθηκευτικό ντουλαπάκι (glovebox), και έναν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Πέρα από τους παραπάνω χώρους, το Bull-e διαθέτει και 2 ποτηροθήκες, για να παίρνετε μαζί σας και τον καφέ σας, προς τη δουλειά, το γυμναστήριο ή προς οποιονδήποτε άλλο αστικό προορισμό.

Ο κινητήρας του Bull-e έχει απόδοση 2000W (2,7 hp), η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 45 χλμ/ώρα (δίπλωμα ΑΜ) ενώ η αφαιρούμενη μπαταρία των 60V προσφέρει αυτονομία 50 χιλιομέτρων.

Μόλις 250 αριθμημένα αντίτυπα θα κατασκευαστούν, με την τιμή να ξεκινά από τα 4.500 ευρώ, και τις παραδόσεις να αναμένονται Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2021.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, καθώς και το υπέροχα ατμοσφαιρικό βίντεο του Bull-e που γυρίστηκε στην Πλάκα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του e-scooter, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 10:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon