.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 16:40

EICMA – Otto Bike MXR

H Otto Bike από την Ταϊβάν, παρουσίασε στο Μιλάνο, το πρώτο της off-road ηλεκτροκίνητό μοντέλο, διαφοροποιούμενη από την αστική γκάμα των e-mini bikes που είχε μέχρι τώρα στο ενεργητικό της.

Το MXR, που προκύπτει από τα αρχικά του “Maxi X-treme Rider”, φέρει υγρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ, κάτι το οποίο σπανίζει στις e-μοτοσυκλέτες, προκειμένου να προφυλάσσεται ο κινητήρας από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 70 Ah και προσδίδει μια αυτονομία 144 χιλιομέτρων με μέση ωριαία τα 40 χιλιόμετρα, τιμές που για εκτός δρόμου εξορμήσει ακούγονται καλές. Η δε επαναφόρτιση της μπαταρίας, διαρκεί 2 και κάτι ώρες, για να φτάσει ξανά στο 80% της πλήρωσης της.

2020 otto bike maxi extreme rider mxr

Η ισχύς του μοτέρ είναι 11 kW, δηλαδή 15 ίπποι και η ροπή 4,4 kg-m. Μπορεί να μην ακούγονται πολλά αλλά το MXR ζυγίζει 100 κιλά, οπότε θα το έχει το “γκάζι” του.

H μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με USD πιρούνι 37 χλστ. ενώ φέρει δισκόφρενα μπροστά και πίσω, με δαγκάνες της Tokico. Οι τροχοί, έχουν διάμετρο 19 και 16 ίντσες με ελαστικά 100/70 και 100/90. Το MXR, είναι το μεγαλύτερο διαστασιακά μοντέλο της Otto Bike, με ύψος σέλας 845 χλστ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon