.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 16:32

Ultraviolette F77 – Το e-naked με την τερατώδη ροπή, έρχεται τον Νοέμβριο

Πρόκειται για ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο το οποίο εξελίσσεται και δοκιμάζεται από το 2016, όταν και κατασκευάστηκε ένα πρωτότυπο. Η Ultraviolette είναι ινδική εταιρεία, η οποία πλέον έχει εξασφαλίσει επαρκή χρηματοδότηση από επενδυτές και είναι, όπως όλα δείχνουν έτοιμη, για τη παρουσίαση του F77 μοντέλου.

Η μοτοσυκλέτα θα ανήκει στην naked κατηγορία, με σχεδίαση που θυμίζει κάτι από Duke, ενώ βάση της απόδοσης της, θα ανταγωνίζεται τα μοντέλα στην μικρομεσαία κατηγορία. Μπορεί οι 34 ανακοινώσιμοι ίπποι να μην προκαλούν ενθουσιασμό, τα 45kg-m ροπής όμως σώζουν στα σίγουρα την κατάσταση!

Η F77 θα συγκεντρώνει πολύ τεχνολογία και ο εξοπλισμός της θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Riding Modes, καταγραφή και ανάλυση δεδομένων, διασυνδεσιμότητα, διάγνωση βλάβης και πολλά ακόμα.

Απουσιάζουν βέβαια ακόμα σημαντικές πληροφορίες, όπως χρόνοι φόρτισης, αυτονομία και φυσικά τιμή, ωστόσο στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, οπότε και θα τα μάθουμε όλα.

Ultraviolette

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 16:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon