Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 15:57

Thumpstar 250-300 2T 2020 – Νέα MX μοτοσυκλέτα από τις ΗΠΑ

Η εταιρεία Thumpstar ανακοίνωσε πως ετοίμασε μια νέα μοτοσυκλέτα σε δύο εκδόσεις, με δίχρονους κινητήρες 250 και 300 cc, που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο.

Η Thumpstar δημιουργήθηκε το 2004 στην Αυστραλία και βασική της ενασχόληση ήταν να κατασκευάζει μικρά pit bikes βασισμένα σε κινέζικα μοτέρ παπιών, κυρίως προερχόμενα από τη Zongshen και τη Daytona.

Σταδιακά άρχισε να διευρύνει τη γκάμα της με μεγαλύτερα μοντέλα, πάντα τετράχρονα και με κινητήρες από παπιά, ώσπου έφτιαξε το μεγαλύτερο μοντέλο της TSR-C 190 με μοτέρ της Zongshen.

Σήμερα η γκάμα της διαθέτει παιδικά ΜΧ, pit bikes, on-off και μερικά αγωνιστικά μοντέλα, σε κυβισμούς από 50 ως 190 cc.

Τώρα ωστόσο η ανακοίνωσή της τη φέρνει έτοιμη να μπει σε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πεδίο.

Η επόμενη μοτοσυκλέτα της θα είναι μια δίχρονη ΜΧ με κινητήρες 250 και 300 cc, για την οποία προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο πως βασίζεται σε μια κινητήρια μονάδα “από την Ευρώπη”.

Η μοτοσυκλέτα έχει εξελιχθεί από την Thumpstar USA, δεδομένου ότι η Αμερικανική αγορά φαίνεται να είναι η σημαντικότερη για την εταιρεία αυτή.

Περισσότερα θα μάθουμε το φθινόπωρο, όταν και θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση AIMExpo (American International Motorcycle Expo) που θα γίνει στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Columbus της πολιτείας Ohio.

Πηγή

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 19:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT