.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 16:56

Romet SCMB 250

Η Πολωνική Romet συνεχίζει να φέρνει νέα μοντέλα στην Ελλάδα και το επόμενο είναι το δικύλινδρο roadster SCMB 250.

Αν η μοτοσυκλέτα αυτή σας φαίνεται γνώριμη, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι’ αυτό. Στη βάση του συναντάμε έναν δικύλινδρο V 250 cc που μοιάζει πάρα πολύ με αυτόν που φορά η Italjet στο μοντέλου που πρωτοπαρουσίασε στην Κίνα το 2014 ως Buccanneer 250i και το οποίο επέστρεψε στην τελευταία EICMA ανανεωμένο ως Caffeina και έτοιμο για τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Μάλιστα, από το 2017 η μοτοσυκλέτα αυτή με μικρές αλλαγές πωλείται και στην αγορά των Η.Π.Α. με το λογότυπο της SSR, ως Buccaneer 250C.

romet scmb 250 4

Πρόκειται για έναν δικύλινδρο V 60 μοιρών, τετράχρονο και αερόψυκτο, με απόδοση 18 ίππων και ροπή 1.9 kg.m, ο οποίος προέρχεται από τη Lifan και αποτελεί στην ουσία έναν σύγχρονο κλώνο του κινητήρα μιας θρυλικής μοτοσυκλέτας, της Yamaha Virago 250!

Προς το παρόν οι πληροφορίες για το SCMB 250 δεν είναι πολλές. Γνωρίζουμε πως ζυγίζει 149 κιλά, κυλά πάνω σε τροχούς 17 και 15 ιντσών μπρος-πίσω αντιστοίχως, φρενάρει με έναν μπροστινό δίσκο 280 mm και διπίστονη δαγκάνα με ABS, ενώ το ρεζερβουάρ του χωρά 14 λίτρα.

romet scmb 250 2

Μετά από επικοινωνία μας με την Ελληνική αντιπροσωπεία, Euro Motors, επιβεβαιώσαμε πως το SCMB 250 έρχεται στη χώρα μας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοινώσιμος χρόνος άφιξης, ούτε λιανική τιμή. Μόλις τα μάθουμε, θα τα μάθετε κι εσείς.

Romet SCMB 250

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 17:06

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon