.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 14:51

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της νέας Jawa

Πρωί Πέμπτης 15 Νοεμβρίου online

Η ιστορική Τσέχικη εταιρεία με τις φρέσκιες και στιβαρές Ινδικές πλάτες της Mahindra πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα της, η οποία φαίνεται πως δε θα είναι περιορισμένη σε δευτερεύουσες αγορές όπου οι προδιαγραφές είναι χαλαρές και οι απαιτήσεις λίγες.

Με τη νέα της μοτοσυκλέτα έτοιμη να παρουσιαστεί αύριο, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, στο Μουμπάι της Ινδίας, η Jawa μας ενημερώνει πως έχει ετοιμάσει και την online, ζωντανή προβολή της αποκαλυπτήριας τελετής του αναμενόμενου Jawa 300.

Το ραντεβού είναι στις 11.30 π.μ. ώρα Ινδίας, ή 8.00 π.μ. ώρα Ελλάδας και, για συντροφιά με το πρωινό καφεδάκι, μπορείτε να συνδεθείτε στο σχετικό κανάλι του YouTube που βρίσκεται ήδη στον αέρα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 15:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kumpan Electric 1954 Ri S – EICMA Jawa 300 – Επιστροφή με βλέψεις »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon