.
Κατηγορία CFMOTO
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 12:44

CFMOTO 450 SR-S 2024 – Νέα και βελτιωμένη η μεσαία supersport

Ένα χρόνο μετά από την παρουσίαση της 450SR, η CFMOTO ανεβάζει την supersport μοτοσυκλέτα της στο επόμενο επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας.

Την παρουσία της CFMMOTO 450 SR-S σας την είχαμε προλάβει από πέρσι, ως μία αναβαθμισμένη έκδοση της ήδη υπάρχουσας 450SR, με αρκετές αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στον εξοπλισμό. Αυτή την στιγμή, το 450 SR-S είναι και το μόνο supersport μοντέλο με τον δικύλινδρο κινητήρα 450 κυβικών, στην γκάμα της μάρκας για την χώρα μας, αντικαθιστώντας ουσιαστικά το 450SR, οπότε πάμε να θυμηθούμε τι φέρνει η νέα μοτοσυκλέτα.

Η πρώτη εμφανής διαφορά του 450 SR-S από το αρχικό μοντέλο, είναι η χρήση μονόμπρατσου ψαλιδιού πίσω, με την πανέμορφη ζάντα των 6 μπράτσων σε κοινή θέα, ενώ αλλάζει και η θέση και η μορφή της εξάτμισης, που βρίσκεται πλέον χαμηλά και κεντρικότερα τοποθετημένη. Επίσης, τα εμπρός φτερά έχουν αλλάξει μορφή, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα φρένων με νέο δίσκο 240 χιλιοστών πίσω, αλλά και δαγκάνα δύο εμβόλων. Το εμπρός φρένο δεν έχει αλλαγές, ενώ το σύστημα ABS δύο καναλιών παραμένει.

Σημαντική αλλαγή έχουμε και στο εμπρός πιρούνι των 37 χιλιοστών, καθώς πλέον είναι ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση επιτρέποντας σε όσους «την ψάχνουν» περισσότερο, μια δυνατότητα προσαρμογής της συμπεριφοράς του.

Ο κινητήρας είναι ο ήδη γνωστός μας δικύλινδρος εν σειρά 450 κυβικών, με μέγιστη απόδοση που φτάνει τους 47 ίππους και τα 4 kgm ροπής, με στροφαλοφόρο γωνίας 270 μοιρών και διπλό αντικραδασμικό άξονα, για εξομάλυνση της αίσθησης λειτουργίας του. Πλέον, τα ηλεκτρονικά φέρουν και Traction Control, με δυνατότητα απενεργοποίησης, ενώ ο συμπλέκτης είναι τύπου ολίσθησης-υποβοήθησης.

Τις ενδείξεις απεικονίζει μία οθόνη TFT 5 ιντσών, με το T-Box στον πριαιρετικό εξοπλισμό για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, ενώ προβλέπεται και θύρα παροχής ρεύματος USB.  

Για την χώρα μας, η τιμή του μοντέλου έχει ανακοινωθεί στα 6.290 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 12:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon