.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 10:21

CFMOTO – Έρχεται στην EICMA το NK-C22, δηλαδή το NK800

Η CFMOTO επιβεβαίωσε πως μεταξύ των μοτοσυκλετών που θα παρουσιάσει στο Μιλάνο την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι και η νέα της γυμνή ΝΚ με καρδιά ΚΤΜ.

Εδώ και λίγες μέρες η CFMOTO άρχισε να δημοσιεύει στα κοινωνικά της δίκτυα teaser φωτογραφίες από επερχόμενα μοντέλα που θα δείξει στις 8 Νοεμβρίου στην έκθεση EICMA 2022 στο Μιλάνο.

Κάποια εξ αυτών είναι οφθαλμοφανή, όπως το 700CL-X, μα σε μια περίπτωση η εικόνα μιας ουράς μοτοσυκλέτας δεν είναι αρκετή για να πιάσουμε με την πρώτη περί τίνος πρόκειται. Με δεδομένο ωστόσο πως μόλις πριν δύο μήνες είχε αποκαλύψει το πρωτότυπο NK-C22, δηλαδή μια γυμνή μοτοσυκλέτα δρόμου με τον δικύλινδρο LC8c της ΚΤΜ, μας έκανε να πιστεύουμε πως σε αυτή θα ανήκε η μυστηριώδης ουρά.

cfmoto nk c22

Λίγες μέρες αργότερα έρχεται η επίσημη επιβεβαίωση της CFMOTO, με μια νέα φωτογραφία που πλέον απεικονίζει ξεκάθαρα το σουλούπι μιας σπορ γυμνής κατασκευής και τον συνοδευτικό τίτλο NK-C22 για να κλείσει το θέμα των μαντεψιών.

Και επίσημα λοιπόν το concept του Σεπτεμβρίου αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά, ή πιο σωστά πλαστικό και μέταλλο, με αφετηρία το Μιλάνο και το μεσημέρι της Τρίτης 8/11, όταν και είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της CFMOTO.

cfmoto nk c22 3

Απομένει να μάθουμε πόσο κοντά μπορεί να είναι στο εντυπωσιακό πρωτότυπο, όπου δεν περιμένουμε να φορά τις εξατμίσεις SC Project του concept, αλλά θα έχει ενδιαφέρον αν θα διατηρήσει τα φτερά και τον μασίφ πίσω τροχό (αλά MV Agusta Rush). Συνολικά η σχεδίασή του δανείζεται αρκετά στοιχεία από μοτοσυκλέτες του παρελθόντος, όπως το φανάρι που θυμίζει αρκετά Honda CB1000R από τη γενιά ως το 2017, πριν δηλαδή περάσει στο τρέχον Neo Sports Cafe σχέδιο, καθώς και το μπροστινό φτερό που αναμφίβολα έχει μια νότα Husqvarna Nuda 900.

>> Όλες οι φωτογραφίες, πλην της σκοτεινιασμένης teaser εικόνας από την EICMA, απεικονίζουν το πρωτότυπο NK-C22 όπως παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και όχι τη μοτοσυκλέτα παραγωγής που προλογίζεται εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 10:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon