.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 12:47

CFMOTO 300SR-R - Το 2ο R κάνει τη διαφορά

Στο ΒΙΚΕΙΤ Αυγούστου μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό τεστ του CFMOTO 300SR 2021. Τώρα, όπως αποκαλύπτεται μέσω κατάθεσης προδιαγραφών για νέα μοντέλα, η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμα πιο σπορ έκδοση για τη μοτοσυκλέτα, που θα ακούει στο όνομα 300SR-R.

Όπως γνωρίζουμε, η μονοκύλινδρη σπορ μοτοσυκλέτα της CFMOTO κυκλοφορεί στα 250 κυβικά στην Ασία και στα 300 (292 για την ακρίβεια) στην Ευρώπη.

Η νέα έκδοση SR-R μεταφράζεται σε ακόμη πιο σπορ χαρακτηριστικά, αν και καθώς φαίνεται αυτά δεν περιλαμβάνουν την απόδοση του κινητήρα, που στα χαρτιά προδιαγραφών που κατέθεσε η CFMOTO για το νέο μοντέλο, αποδίδει τους ίδιους 29 Hp με το “απλό” SR.

Η διαφορά βρίσκεται κυρίως στο βάρος, όπου το SR-R ζυγίζει 157 κιλά, αντί για τα 165 του SR, μια διαφορά 8 ολόκληρων κιλών, που σε αυτά τα κυβικά δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε από ποιους τομείς κόπηκαν τα παραπάνω κιλά, ενώ στη φωτογραφία της SR-R βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα να φορά ένα διαφορετικό ψαλίδι, μονόμπρατσο αντί για το συμβατικό με τα 2 μπράτσα του SR.

Τέλος, πέρα από τα νέα χρώματα, βλέπουμε τη νέα μοτοσυκλέτα να έρχεται κομπλέ με ένα ζευγάρι… αεροδυναικά φτεράκια στα πλάγια, σε MotoGP στιλ!

Το νέο 300SR-R αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon