.
Κατηγορία CFMOTO
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 17:11

CF Moto MT800 – Έτοιμο για παραγωγή!

Η τελευταία φωτογραφία της νέας Adventure από την Κίνα δείχνει πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια δεν πρέπει να απέχουν πολύ.

Πάει καιρός που η συμφωνία της CF Moto με την KTM συνοδεύτηκε από επίσημες υπογραφές και μια νέα γραμμή παραγωγής των Αυστριακών επί κινεζικού εδάφους που αναμένεται να αρχίσει να παράγει μοτοσυκλέτες ΚΤΜ για τις ασιατικές αγορές το 2021 - έναν χρόνο αργότερα από το αρχικό σχέδιο, προφανώς ελέω covid-19.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο 2020 αποκαλύφθηκε το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο πλευρών με το τουριστικό CF Moto 1250TR-G που βασίζεται στην πλατφόρμα του Super Adventure, ενώ ήδη γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως έρχεται το ΜΤ800, βασισμένο με τη σειρά του στο 790 Adventure.

cf moto mt800 1

Αφού το είδαμε σε σχέδια πατεντών και ως καμουφλαρισμένο μουλάρι δοκιμών στον δρόμο, τώρα η τρίτη δόση αποτελείται από δύο φωτογραφίες σχετικά χαμηλής ανάλυσης με τη μοτοσυκλέτα σε ολοκληρωμένη μορφή και σε δύο εκδόσεις, με χυτές και ακτινωτές ζάντες αντιστοίχως.

Σε αυτές παρατηρούμε και επιβεβαιώνουμε κάποια στοιχεία, όπως το ρεζερβουάρ καυσίμου που εδώ βρίσκεται στην παραδοσιακή ψηλή του θέση και όχι κάτω από τον κινητήρα όπως στο αντίστοιχο ΚΤΜ. Επίσης, φαίνεται πως και στις δύο εναλλακτικές του ΜΤ800 ο μπροστινός τροχός είναι πιθανότατα 19άρης.

Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα πάντως, είναι πως το νέο CF Moto MT800 μοιάζει να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά από την παγκόσμια παρουσίασή του.

Πηγή: Moto.it

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 17:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon