.
Κατηγορία Brixton
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 14:31

Brixton Cromwell 1200 και Crossfire 500XC – Ακούστε τον ήχο τους [Βίντεο]

Ένα βίντεο από την Κίνα αποκαλύπτει πως το νέο Crossfire 500XC είναι έτοιμο, ενώ μας προσφέρει και μια πρώτη γεύση του ήχου του μεγάλου Cromwell.

Η Brixton μεγαλώνει γρήγορα, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα που αρχίζουν να απειλούν ευθέως το κατεστημένο. Τη γνωρίζαμε για τις αξιόλογες μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού που διαθέτει (125 και 250 cc), τη μάθαμε ακόμη καλύτερα όμως όταν πέρασε υπό την αντιπροσώπευση της KSR Hellas, την ώρα ακριβώς που έφτανε στην Ελλάδα η νέα γενιά Crossfire 500 και 500X.

Το αστέρι της στην EICMA 2021 ωστόσο ήταν η έκδοση παραγωγής του Cromwell 1200, της νέας δικύλινδρης roadster με την απολύτως κλασική εμφάνιση που έρχεται με ξεκάθαρο στόχο να διεκδικήσει ένα μερίδιο από τις πωλήσεις των Triumph Bonneville.

500xc new

Το δε Crοssfire 500XC είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε ολοκληρωμένο σε λειτουργική κατάσταση, καθώς ως τώρα γνωρίζαμε την ύπαρξή του από ένα ψηφιακό σχέδιο της Brixton. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το τελικό αποτέλεσμα είναι πιστότατο στο αρχικό σχέδιο και προφανώς έρχεται να προσφέρει μια οικονομική διέξοδο σε όσους λαχταρούν μοτοσυκλέτες όπως οι Triumph Scrambler.

Ο Κινέζος youtuber Lang Thang είχε την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσει από κοντά και να οδηγήσει για μερικές εκατοντάδες μέτρα τις δύο προαναφερθείσες μοτοσυκλέτες, προσφέροντάς μας μια μικρή πρόγευση με ήχο.

Δείτε τη στο βίντεο που ακολουθεί, όπου πρώτα καβαλά το Cromwell 1200 και στη συνέχεια το Crossfire 500XC.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon