.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 10:59

BMW R 1200RT 2014

Υγρόψυκτο με κινητήρα από το νέο GS

 




Ένα τελείως νέο υγρόψυκτο BMW R1200RT συνέλαβε ο φακός του MCN να κάνει δοκιμές στην Νότια Γαλλία. Η αναμενόμενη νέα έκδοση του R 1200RT είναι βασισμένη στον υγρόψυκτο κινητήρα του νέου R 1200GS, και θα αποδίδει 125 ίππους και σε αυτή την έκδοση.

Νέο πλαίσιο και κινητήρας

Θα διαθέτει νέο πλαίσιο αλλά και μονόμπρατσο ψαλίδι που θα βρίσκεται τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας, όπως στο νέο GS, αλλά και εξάτμιση τοποθετημένη δεξιά. Τέλος για τον μονόδισκο συμπλέκτη μιας και ο νέος κινητήρας διαθέτει υγρό πολύδισκο, ενώ όλα τα χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα, έρχονται από το GS.
Οι τέσσερις μοτοσυκλέτες που δοκιμάζονταν στην Γαλλία ήταν βαμμένες σε λευκό – μαύρο λεοπαρδαλέ χρώμα προκειμένου να μην γίνονται ορατές οι καμπύλες τους αλλά εύκολα μπορέσαμε να διακρίνουμε το μεγαλύτερο fering στα χνάρια του BMW K 1600 GT.
Νέα φωτιστικά σώματα, νέοι αεραγωγοί αλλά και ψυγεία τοποθετημένα στα πλαϊνά είναι μόνο μερικά από τα μέρη που μπορούμε να διακρίνουμε, μέχρι να δοθούν στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία. Η νέα R 1200 RT αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες ως μοντέλο 2014.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 11:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW F 800 GT 2013 Νέο BMW F 800 GS Adventure 2013! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon