.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 13:51

BMW R 1300 R, R 1300 RT, R 1300 RS – Τα νέα boxer της BMW θα μπορούσαν να είναι έτσι

Θεωρείται φυσικώς αναμενόμενη, η παρουσίαση νέων μοτοσυκλετών της σειράς R από την BMW στο μεσοπρόθεσμο μέλλον και αυτή θα μπορούσε να είναι η μορφή τους.

Μπορεί το BMW R 1300 GS 2024 (διαβάστε την πρώτη μας οδηγική επαφή μαζί του με ένα κλικ εδώ) να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ως το πρώτο μοντέλο με τον νέο boxer κινητήρα των Γερμανών, όμως είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και οι παρουσιάσεις άλλων μοντέλων που θα τον έχουν. Πρόκειται για την νέα Boxer πλατφόρμα, η οποία θα περιλαμβάνει τα R 1300 R, R 1300 RS και R 1300 RT.

Το γερμανικό περιοδικό Motorrad, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Kar Lee, οραματίστηκε τα νέα μοντέλα και δημοσίευσε εικόνες, που παρουσιάζουν τις αντίστοιχες απόψεις, για τα R 1300 R, R 1300 RT και R 1300 RS -εννοείται, με σταθερή την προσκόλληση στις naked/sport, touring και sport touring κατηγορίες αντίστοιχα.

Χάρη στην φιλοσοφία πλατφόρμας, τα νέα μοντέλα R 1300 μπορούν να επωφεληθούν από τις αναβαθμίσεις που δέχθηκε και το R 1300 GS -νέο πλαίσιο, νέα σχεδίαση αναρτήσεων, νέα κατανομή βάρους/ζυγισμά, μεταξύ άλλων-, όπως επίσης και να εξοπλιστούν με όλα τα νέα καλούδια της BMW, όπως τα ραντάρ και τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις DSA.

Περισσότερα προς το παρόν δεν γίνονται γνωστά, ενώ οι Γερμανοί υπογραμμίζουν ότι δεν αποκλείεται να αργήσουμε να δούμε τα νέα μοντέλα, φτάνοντας ίσως έως και το 2025 μέχρι την αποκάλυψη.

 

Πηγή/φωτογραφίες: Motorrad, Kar Lee

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 14:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon