.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 07:27

BMW R 1300 GS 2024 – Διαρροή - αποκάλυψη, Vol.2!

Στη Γη των social media, μιας διαρροής μύριες έπονται, με το R 1300 GS του 2024 να εμφανίζεται ξανά, σε ακόμα καλύτερη ανάλυση.

Μετά λοιπόν από το πρώτο κύμα φωτογραφιών, έρχεται ακόμα ένα πιο πλούσιο και πιο ευκρινές. Στις λιγότερο παραμορφωμένες εικόνες πια, επιβεβαιώνεται η «ρευστή» και μακρόστενη γραμμή από το ρεζερβουάρ μέχρι το ιδιαίτερο -και εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα- εμπρός φωτιστικό σώμα.

Μια παρένθεση εδώ, καθώς το εν λόγω σημείο έχει διχάσει το κοινό της BMW και όχι μόνο, με τη διαρρύθμιση του να αποτελείται από ένα LED προτζέκτορα και ένα επίσης νοερό «X». Λίγο από Suzuki V-Strom 800 DE, λίγο από CFMOTO 700CL, λίγο από… κωλοφάναρο Jeep Renegade; Άγνωστοι αι βουλαί των σχεδιαστών.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται επίσης τουλάχιστον δυο εκδόσεις, με χυτές ζάντες αλλά και με ακτίνες, ενώ φαίνεται και μια ακόμα με το παραπάνω επίπεδο εξοπλισμού όπως το τριβάλιτσο και ο ψηλότερος ανεμοθώρακας.
Μια αλλαγή μάλλον απαραίτητη, μιας και ειδικά στη διαφαινόμενη ως Adventure έκδοση, ο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας φαίνεται πολύ μικρός, εγείροντας ερωτηματικά για την κάλυψη από τον αέρα. (Αλλά ναι, βιαζόμαστε, ακόμα δεν το είδαμε…).

Δε μένει παρά να δούμε τι άλλο θα έχει διαρρεύσει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, αφού σε μια εβδομάδα είναι και η επίσημη παρουσίαση του R 1300 GS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 07:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon