.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 19:26

BMW R 1300 GS 2024 – Διαρροή μεγατόνων και αποκάλυψη του επερχόμενου μοντέλου!

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του να είναι θέμα 24ώρων, ωστόσο ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τη μορφή διαρροής. Μιλάμε για τη νέα βαυαρική ναυαρχίδα.

Το νέο μεγάλο GS λοιπόν, μας φανερώνεται μέσα από φωτογραφίες που φαίνεται πως διέρρευσαν από κάποιο γραφείο στη Γερμανία, με το pdf της μπροσούρας του R 1300 GS να προδίδει την προέλευση των εικόνων που κυκλοφορούν εδώ και μερικές ώρες στα social media.

Σχεδιαστικά, οι άνθρωποι της BMW φαίνονται αρκετά τολμηροί, με το εμπρός φωτιστικό σώμα να αποκτά ένα «Χ» και τους υπόλοιπους όγκους της μοτοσυκλέτας να υιοθετούν «μακρόστενες» φόρμες, αποσκοπώντας στην ψευδαίσθηση του μικρότερου όγκου.

Μέχρι να επανέλθουμε με τα επίσημα δεδομένα δείτε εδώ ό,τι γνωρίζουμε για το νέο R 1300 GS καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 20:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon