.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 12:10

BMW R nine T Scrambler & Urban G/S 2022 - Με πραγματικές Offroad διαδρομές αναρτήσεων!

Ο ειδικός τύπος του εξωτερικού δημοσίευσε “κατασκοπικές” φωτογραφίες από 2 νέα μοντέλα της BMW με βάση τα R nine T Urban G/S και Scrambler και έμπνευση από το θρυλικό R80G/S. Εντύπωση προκαλούν οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων, που δίνουν μοναδική εμφάνιση και σοβαρές Offroad δυνατότητες, στις νέες βαυαρικές Scrambler μοτοσυκλέτες!

Στα χνάρια των Triumph Scrambler 1200 φαίνεται να βαδίζει η BMW, με τα εκ βάθρων αναβαθμισμένα επερχόμενα RnineT μοντέλα της.

Μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, τροχός 21 ιντσών μπροστά και ελαστικά Metzeler Karoo 3 δημιουργούν ένα πραγματικά αξιόμαχο offroad πακέτο που αναβαθμίζει εντυπωσιακά τις χωμάτινες βλέψεις των vintage μοτοσυκλετών της BMW.

Οι διαδρομές των αναρτήσεων πιθανολογείται πως θα βρίσκονται στα 250 mm για το Urban G/S και στα 220 mm για το Scrambler.

Για ακόμη πιο χωμάτινο χαρακτήρα και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το G/S έχει τις εξατμίσεις ψηλότερα, ενώ αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν νέα σέλα, με το Urban G/S να έχει μόνο σέλα αναβάτη που θυμίζει τις πρώτες Rally μοτοσυκλέτες της BMW που αγωνιζόταν στο Rally Dakar.

Μεγάλα είναι και τα μαρσπιέ, ψηλά τα φτερά, ενώ τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη μάλλον είναι αφαιρούμενα.

Στο Urban G/S η BMW φαίνεται να έχει τοποθετήσει το ψυγείο λαδιού ελαφρώς ψηλότερα, για καλύτερη προστασία από πέτρες που εκτινάσσει ο μπροστινός τροχός ή ο προπορευόμενος αναβάτης.

Οι 2 μοτοσυκλέτες αναμένεται να διαθέτουν πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, ενώ αναμένουμε να τις δούμε στην παραγωγή μέσα στο 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon