.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 16:28

ΒΜW Motorrad – Πιθανή παρουσίαση e-scooter στην EICMA!

Για την BMW Motorrad, το κεφάλαιο e-scooter δεν είναι κάτι νέο, καθότι από το 2013 έχει παρουσιάσει το C-Evolution, ένα ηλεκτροκίνητο scooter το οποίο δεν έμεινε απλά ως έκθεμα, αλλά λανσαρίστηκε σε επιλεγμένες αγορές.

Την άνοιξη του 2017, η εταιρεία παρουσίασε το Concept Link, που ουσιαστικά αποτελούσε την εξέλιξη του C-Evolution, τόσο σε τεχνολογία, όσο και σε φιλοσοφία σχεδίασης.

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMW, Stephan Schaller, δήλωσε σε ιταλικό μέσο, ότι ένα μοντέλο βασισμένο στο Concept Link, θα μπει σε διαδικασία παραγωγής μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Τρία χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2018 μας οδηγούν στον Φεβρουάριο του 2021, οπότε είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε σχετικά με αυτό το μοντέλο, αλλά -γιατί παίζει και ένα αλλά- ο Νοέμβριος του 2019 και η έκθεση στο Μιλάνο, είναι μια χαρά χρόνος και τόπος, για την παρουσίαση του πρωτότυπου που θα οδηγήσει στο μοντέλο παραγωγής.

Υπάρχει λοιπόν έντονη φημολογία ότι η BMW Motorrad θα παρουσιάσει στην EICMA το e-scooter αυτό, προετοιμάζοντας το έδαφος και “τσεκάροντας” την υποδοχή και την αποδοχή από το κοινό.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon