.
Κατηγορία Beta
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 10:24

Beta RR 125 4T 2023 - Ανανέωση με νέο κινητήρα

[Δελτίο Τύπου]

Τέσσερα μοντέλα, δύο enduro και δύο super motard, θα διαθέτει η γκάμα της Beta στην κατηγορία των τετράχρονων 125 για το 2023.

Δίπλα στα ανανεωμένα RR 125 R (την εξέλιξη δηλαδή των RR 4T 125 LC που παρουσιάστηκαν το 2021) προστίθενται δύο νέες επιλογές, το RR 125 T σε έκδοση enduro και motard. Τα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν νέο κινητήρα που εξελίχθηκε από τους μηχανικούς της Betamotor σε συνεργασία με την Tayo Motorcycles (η μητρική εταιρεία της Zontes).

RR 125 4T Enduro T Black side

Ο νέος κινητήρας της σειράς Τ
Πρόκειται για ένα εντελώς νέο project με εξαρτήματα ειδικά σχεδιασμένα για τα μοντέλα της Beta.

Τόσο η βάση του νέου τετράχρονου υγρόψυκτου κινητήρα όσο και τα ανώτερα τμήματα της κεφαλής εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις υποδείξεις των τεχνικών του ιταλικού εργοστασίου. Έτσι η σχέση συμπίεσης έχει ανέβει στο 12,5:1 ώστε η καμπύλη απόδοσης να είναι η βέλτιστη μέχρι την κορύφωση των 15kw που αποτελεί και το όριο για αναβάτες με δίπλωμα Α1. Εντυπωσιακά χαμηλή είναι η κατανάλωση καυσίμου με μόλις 1,9lt/100km ενώ το σύνολο πληροί τις προδιαγραφές euro5.

RR 125 LC R side 1

Η σειρά R
Τα δύο μοντέλα RR 125 R (enduro και Motard) θα εφοδιάζονται με τον κινητήρα της Minarelli όπως και οι προκάτοχοί τους. Πρώτο παρουσιάστηκε το Motard RR 125 R με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως το διάφανο ρεζερβουάρ, τα αλουμινένια εξαρτήματα (μεταξύ των οποίων το ψαλίδι και η εξάτμιση) και οι ακτινωτοί τροχοί. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από το ιταλικό εργοστάσιο μέσα στον Μάρτιο ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί και η αντίστοιχη Enduro έκδοση.

RR 125 4T T side Red

Για κάθε αναβάτη
Η νέα σειρά RR 125 4Τ της Beta θα ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα αναβατών. Από νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των δύο τροχών μέχρι πιο έμπειρους που αναζητούν ένα ευέλικτο, σπορ όχημα με χαμηλό κόστος χρήσης χωρίς να θυσιάζει τη διασκέδαση και την ευκολία που χαρακτηρίζει τις μοτοσυκλέτες της οικογένειας της Beta.

Η νέα σειρά RR 125 4T 2023 είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση προτείνοντας διπλάσιο αριθμό λύσεων για την κάλυψη ποικίλων αναγκών. Από αναβάτες 18 ετών που αναζητούν ένα premium μοντέλο motard με το οποίο θα διασκεδάσουν στις στροφές μέχρι έναν πιο μεγάλης ηλικίας αναβάτη που ξεκινάει είτε ξεκινάει το enduro είτε αναζητά μια οικονομική λύση για αστική χρήση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon