.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 13:13

Aprilia RSV4 / Tuono 1100 2024 - Πιο μεγάλα φτερά από ποτέ!

Έτσι όπως πάμε, οι μοτοσυκλέτες θα… πετάξουν μέχρι το 2030!

Η αεροδυναμική έκρηξη στους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών, περνά και στα μοντέλα παραγωγής με τάχιστους ρυθμούς, ενώ η Aprilia είναι μία από τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν από την πρώτη στιγμή. Φευ, η Aprilia χρεώνεται άλλωστε με την «πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής με αεροδυναμικά βοηθήματα» - την RSV4 1100, που παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2019. Με πολλές πλέον εταιρείες να παίζουν μπάλα με πτερύγια αεροδυναμικής, και στις naked μοτοσυκλέτες –βλέπε Ducati Streetfighter V4 και BMW M1000RR-, η Aprilia θέλει να προφτάσει τον ανταγωνισμό και ελπίζει να τον ξεπεράσει, με μία κίνηση.

Η εικόνα που βλέπετε παραπάνω, αποκαλύπτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Γερμανών συναδέλφων μας, τα επόμενα RSV4 1100 και Tuono V4 1100 με τα νέα τους πτερύγια αεροδυναμικής, τα οποία πλέον θυμίζουν… πτέρυγα, περισσότερο από ποτέ. Η αναφορά στην αγωνιστική RS-GP είναι καταφανέστατη, όπως επίσης και η… υπερβολή στην εμφάνιση της νέας πτέρυγας. Βέβαια, μιλάμε για ακραίες κατηγορίες ούτως ή άλλως, στις οποίες η σύνδεση με τα αγωνιστικά είναι αναπόφευκτη.

Η χρήση της νέας πτέρυγας είναι μόλις μία ένδειξη, για την ανακοίνωση ανανεωμένων RSV4 και Tuono 1100, μιας και τα μοντέλα ήδη διανύουν κάποια χρόνια στις αγορές. Προς το παρόν, περισσότερες και πιο ειδικές πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές, οπότε τηρούμε στάση αναμονής και… συζητάμε, για το πώς είναι τα νέα φτερά και αν πραγματικά χρειάζονται –ή και εάν είναι επικίνδυνα για χρήση στο δρόμο.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 13:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon