.
Κατηγορία Aprilia
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 11:20

Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory Speed White 2023

Δύο νέες V4 συλλεκτικές εκδόσεις παρουσιάστηκαν στο περιθώριο του αγώνα GP of the Americas.

Οι δύο ισχυρότερες μοτοσυκλέτες της Aprilia, η superbike RSV4 Factory και η hypernaked Tuono V4 Factory ντύθηκαν στα λευκά για μια συλλεκτική παρτίδα που θα είναι διαθέσιμη για μερικούς μόνο μήνες: από τον Μάιο ως και το τέλος του 2023 – χωρίς να γίνεται λόγος για συγκεκριμένο όριο στον αριθμό των μοτοσυκλετών που θα παραχθούν με το χρώμα αυτό.

Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η λευκή βαφή, η οποία σπάει μόνο από τις κόκκινες ζάντες και τα κόκκινα-μπλε γραφικά που αντλούν έμπνευση από το πρωτότυπο Aprilia RS-GP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

aprilia v4 factory speed white 2

Η παρουσίαση των δύο ειδικών εκδόσεων έγινε στην πίστα Circuit of the Americas στο Όστιν του Τέξας, κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου του Grand Prix of the Americas, με πρωταγωνιστές τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες της ιταλικής εταιρείας, Aleix Espargaró και Maverick Viñales.

Το νέο χρώμα Speed White συμπληρώνει τώρα μια γκάμα που περιλαμβάνει άλλες δύο χρωματικές επιλογές, Time Attack και Ultra Dark, καθώς αμφότερες οι νέες εκδόσεις αναμένονται στο δίκτυο της Aprilia από τον Μάιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 11:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon