.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 12:00

Aprilia RSV4 - Tuono V4 1100: Νέα limited έκδοση στην Αμερική

Οι δύο υπερμοτοσυκλέτες της Aprilia σε λευκό look που μαγνητίζει τα βλέμματα.

H Aprilia Αμερικής ανακοίνωσε δύο νέες limited εκδόσεις, για τα μοντέλα RSV4 1100 Factory και Tuono V4 1100 Factory 2023. Οι νέες ειδικές εκδόσεις αυτές, εστιάζουν στην εμφάνιση με ολοκαίνουργιο χρωματισμό, ο οποίος βασίζεται στο λευκό, σε συνδυασμό με μωβ, κόκκινο και… φυσικά, τα ιταλικά χρώματα στην καρίνα.

Τα RSV4 Factory 1100 και Tuono V4 1100 Factory της νέας, περιορισμένης έκδοσης, βασίζονται μηχανολογικά στις εκδόσεις παραγωγής, μετά τις τελευταίες ανανεώσεις που δέχθηκαν. Το RSV4 αποδίδει 217 ίππους και είναι η ισχυρότερη superbike της Aprilia, με την τελευταία της ανανέωση να την προικίζει με αεροδυναμικά βοηθήματα, νέα βελτιωμένη εργονομία και νέα εμφάνιση, όπως και ηλεκτρονικά. Το Tuono V4 1100 Factory επωφελείται από τις ίδιες αλλαγές, με την απόδοση του στους 175 ίππους. Φυσικά και οι δύο μοτοσυκλέτες, εξοπλίζονται με ηλεκτρονικές, ημιενεργητικές αναρτήσεις Ohlins.

Οι νέες εκδόσεις έχουν προς το παρόν ανακοινωθεί μόνο για την αγορά της Αμερικής και μάλλον αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, για την πιθανή άφιξη τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 12:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon