.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 14:23

EICMA 2021 - Aprilia RS 660 Limited Edition 2022

Γιορτάζοντας την νίκη του RS 660 στην πρώτη χρονιά συμμετοχής του στην κατηγορία Twins Cup του αμερικάνικου Πρωταθλήματος Ταχύτητας MotoAmerica, η Aprilia παρουσίασε στην EICMA 2021 μια ειδική έκδοση της μοτοσυκλέτας με ανεβασμένο επίπεδο εξοπλισμού και σπέσιαλ βαφή που αποτίει φόρο τιμής στην αμερικάνικη σημαία.

Η Aprilia RS 660 Limited Edition θα παραχθεί σε 1.500 κομμάτια, σε νέα χρώματα (λευκό, μπλε και κόκκινο) και εμπνέεται από την αμερικάνικη σημαία.

Πρόκειται για μια βαφή που βρίσκεται αρκετά κοντά στα γραφικά και στα χρώματα της σπέσιαλ μοτοσυκλέτας που οδήγησε ο Πρωταθλητής του Twins Cup, Kaleb De Keyrel, στη τιμητική συμμετοχή του στο Aprilia RS 660 Trophy στην Vallelunga.

Σημειώστε πως η RS 660 κέρδισε 10 από τους 13 αγώνες του Twins Cup, με τις 5 νίκες να αφορούν στον Πρωταθλητή De Keyrel!

Πέρα από τη διαφορετική βαφή, η Limited Edition της RS 660 έχει και ανεβασμένο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει κάλυμμα για μονόσελο, κιβώτιο που μπορεί να γίνει ανάποδο ηλεκτρονικά, και ένα λογότυπο στο ρεζερβουάρ με τον αύξοντα αριθμό της μοτοσυκλέτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon