.
Κατηγορία Aprilia
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 16:50

EICMA 2016: Aprilia Dorsoduro 900 2017

 

Στα 900 κ.εκ. και το Dorsoduro

 

Το Shiver που παρουσιάστηκε στην EICMA ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό, μεγάλωσε σε κυβισμό και έγινε ισχυρότερο και από αυτές τις αλλαγές επωφελήθηκε και Dorsoduro, το οποίο βασίζεται πάνω στο street naked των Ιταλών.

aprilia dorsoduro 900 5

Αυτό σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα που έφτιαξε η Aprilia για να προσφέρει διασκέδαση στον αναβάτη της κάθε μέρα αποκτά traction control τριών σταδίων (μπορεί και να απενεργοποιηθεί), το νέο πιρούνι της Kayaba με διάμετρο καλαμιών στα 41 χλστ. (από 43 χλστ.), νέο και ελαφρύτερο σύστημα ride-by-wire αλλά και τις νέες και ελαφρύτερες ζάντες που βελτιώνουν την λειτουργία των αναρτήσεων και κάνουν τις αλλαγές κατεύθυνσης ευκολότερες.

Η αύξηση του κυβισμού του αναβαθμισμένου κινητήρα προέκυψε από την αύξηση της διαδρομής του εμβόλου από τα 56,4 στα 67,4 χλστ. με την χωρητικότητα να ανέρχεται τώρα στα 896 κ.εκ. Η ισχύς παρέμεινε ουσιαστικά η ίδια, στους 94 σχεδόν ίππους, ωστόσο η ροπή κέρδισε ένα ολόκληρο χιλιόγραμμο, με την καμπύλη να γεμίζει σε όλο το φάσμα λειτουργίας. Η ροπή φτάνη τα 9,17 χιλιόγραμμα στις 6.500 σ.α.λ. Το νέο ηλεκτρονικό γκάζι συνοδεύεται και από τρεις διαφορετικούς χάρτες Sport, Road και Rain για τον ψεκασμό.

Όπως το Shiver έτσι και το Dorsoduro φέρει πλέον μία νέα TFT οθόνη πληροφοριών 4,3 ιντσών που παρέχει πλήθος πληροφοριών. Μπορείτε παράλληλα να κατεβάσετε στο κινητό σας και την γνωστή εφαρμογή της Aprilia, Aprilia Multimedia Platform και να συνδεθείτε μέσω Bluetooth με το Dorsoduro και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 13:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2016: Aprilia Shiver 900 2017 Aprilia RSV4 FW 2017 - Η υπέρτατη RSV4 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon