.
Κατηγορία Keeway
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 15:59

Keeway R80 Lite – Νέο ηλεκτρικό scooter για κατόχους διπλωμάτων Α1/Αυτοκινήτου

Σε προσιτή τιμή, με αυτονομία έως 120 χιλιόμετρα και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 80 χλμ/ώρα.

Διαθέσιμο και στην αγορά μας γίνεται το νέο ηλεκτρικό scooter της Keeway-Blueshark, μοντέλο R80 Lite. Το scooter ανήκει στην κατηγορία A1, δηλαδή μπορεί να οδηγηθεί με το ανάλογο δίπλωμα μοτοσυκλέτας, αλλά και αυτοκινήτου, βάσει της νέας νομοθεσίας.

Με μοντέρνα σχεδίαση και ξεκάθαρα αστικό προσανατολισμό, το νέο R80 Lite φέρει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 3kW συνεχόμενης (4,08 ίπποι) και δυνατότητα μέγιστης ισχύος στα 5 kW (6,8 ίπποι). Η τελική ταχύτητα του μοντέλου φτάνει τα 80 χλμ/ώρα, με δυνατότητα ανάβασης κλίσεων μέχρι 28 μοίρες, με ευκολία. Την ηλεκτρική ενέργεια παρέχουν δύο μπαταρίες -στάνταρ με την αγορά του μοντέλου-, που συνδυαστικά ανεβάζουν την αυτονομία έως και τα 120 χιλιόμετρα (στην θεωρία, σύμφωνα με τα δεδομένα της μάρκας). Η επαναφόρτιση αναφέρεται διαρκείας 7 ωρών.

Το μοντέλο φέρει LED φωτιστικά σώματα, με τριπλό Smart προβολέα εμπρός, ενώ για την άνεση του αναβάτη φροντίζουν μια παροχή ρεύματος USB, αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα, επίπεδο πάτωμα με γάντζο για πρόσδεση αντικειμένων, αλλά και «premium» σέλα για 2 άτομα. Τα φρένα έχουν δίσκους εμπρός και πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Παράλληλα, στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και αντικλεπτικός συναγερμός με GPS, αλλά και keyless σύστημα εκκίνησης.

Η τιμή του μοντέλου έχει οριστεί στα 3.450 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 16:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon