.
Κατηγορία Keeway
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 15:54

EICMA 2023 – Keeway-Ezi Hypervolt

Σε άνθηση βρίσκονται ακόμα τα ηλεκτρικά μοντέλα scooters, με την Keeway-Ezi να επιδεικνύει ένα ακόμα δημιούργημα στην EICMA 2023.

Η Keeway παρουσίασε, στα πλαίσια της EICMA, το νέο Hypervolt, ένα ηλεκτροκίνητο scooter σχεδιασμένο για οδήγηση τύπου commuting, όπως χαρακτηριστικά δηλώνεται. Το μοντέλο ακολουθεί μια μοντέρνα γραμμή που έχουμε δει πλέον, σε αρκετά ηλεκτροκίνητα scooters, θυμίζοντας… κάτι από BMW CE04.

H καρδιά του μοντέλου, είναι ένας ηλεκτροκινητήρας ονομαστικής ισχύς 5,4 ίππων (4 kW), με μέγιστη ισχύ στα 8 kW ή, αλλιώς, 10,9 ίππους. Το Hypervolt θα μπορεί να φτάσει τα 100 χλμ/ώρα ταχύτητας, με δυνατότητα ανάβασης σε κλίση 36,4% χωρίς πρόβλημα. Οι μπαταρίες που φέρει το μοντέλο θα είναι δύο, συνδυασμένης χωρητικότητας 60 Ah, που υπόσχονται αυτονομία έως και 125 χιλιόμετρα, με συνεχόμενη ταχύτητα 45 χλμ/ώρα.

To βάρος του δικύκλου ανακοινώνεται μόλις στα 100 κιλά και εξοπλίζεται, μεταξύ άλλων, με σύστημα πέδησης CBS (συνδυαστικά φρένα), TFT οθόνη, keyless σύστημα εκκίνησης και συναγερμό, αλλά και παροχή ρεύματος USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Κάτω από την σέλα, αλλά και στο κάτω μέρος της ποδιάς, υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για τα αντικείμενα του αναβάτη. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, ακόμα αναμένονται -κυρίως όσον αφορά την έλευση του στην χώρα μας.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 16:05

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon