.
Κατηγορία Keeway
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 12:53

Keeway Fact X 125 2023 - Προσωπική μετακίνηση με λιγότερα από 2.000 ευρώ!

Δικό σου scooter, και με δίπλωμα αυτοκινήτου και σε τιμή-σκότωμα; Αυτό ακριβώς προσφέρει το Keeway Fact-X που είναι διαθέσιμο πλέον και στην χώρα μας.  

Η Keeway ανακοίνωσε και επίσημα την τιμή αλλά και την διαθεσιμότητα, του Fact-X 125 στην αγορά μας – πρόκειται για ένα μικρό και απόλυτα προσιτό scooter για κατόχους διπλώματος Α1, αλλά και αυτοκινήτου, με τιμή η οποία ορίζεται μόλις στα 1.999 ευρώ. Να σημεριώσουμε κάπου εδώ, ότι είχαμε "γνωριστεί" με το μοντέλο ήδη από την Έκθεση Μοτοσυκλέτας του 2023 - δείτε το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ

Το Fact-X  χαρακτηρίζεται από «σκληροτράχηλα» στοιχεία στην σχεδίαση του, που έλκουν έμπνευση από Adventure μοτοσυκλέτες, ενώ στην οπτική αυτή εντύπωση συμβάλλουν και τα γραφικά στους 3 διαφορετικούς χρωματισμούς στους οποίους θα διατίθεται: Μαύρο, κόκκινο και μπλε. O κινητήρας του είναι αερόψυκτος, απόδοσης 8,9 ίππων και 9,9 Nm απόδοσης, στις 7.500 και 5.000 στροφές αντίστοιχα. Το βάρος του scooter ανέρχεται στα 116 κιλά. Για την εκκίνηση του κινητήρα υπάρχει και μανιβέλα, για να μην σας αφήσει ποτέ και πουθενά.

Το ύψος σέλας του Fact-X 125 φτάνει τα 800 χιλιοστά, ενώ το πάτωμα είναι επίπεδο, για την άνετη μεταφορά αντικειμένων. Το σύστημα πέδησης χρησιμοποιεί δύο δίσκους και σύστημα συνδυασμού της υδραυλικής πίεσης, για ασφαλέστερο φρενάρισμα. Ο φωτισμός είναι τεχνολογίας LED, ενώ η οθόνη ενδείξεων είναι ψηφιακή τύπου LCD. H εμπρός ανάρτηση είναι τύπου τηλεσκοπικού πιρουνιού, ενώ το αμορτισέρ πίσω ρυθμίζεται στην προφόρτιση.

Δείτε περισσότερα για το μοντέλο με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 13:09

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon