.
Κατηγορία Royal Alloy
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 11:40

Royal Alloy Tigara Grande 300 HPE Euro 5 2022

[Δελτίο Τύπου Royal Alloy Hellas]

Η ολοκαίνουρια Royal Alloy TG300 έφτασε και στην Ελλάδα, εγκεκριμένη με προδιαγραφές Euro 5.

Η ναυαρχίδα της Royal Alloy που "ακούει" στο όνομα Tigara Grande (TG300) φέρει Μέταλλο και Αλουμίνιο στα περιφερειακά της μέρη κατασκευασμένα στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της Βρετανικής εταιρείας στην Ταϊλάνδη.

Υψηλής ποιότητας Ιταλική δερματίνη στην επένδυση της σέλας της (Made in Italy) και ένα πανίσχυρο (High Performance Engine) υδρόψυκτο "δοκιμασμένο" μηχανικό σύνολο 300 κυβικών (278 cc HPE) απόδοσης 23.8 hp που συναντούμε και σε άλλα Ευρωπαϊκά σκούτερ της αγοράς.

Τα χαρακτηριστικά στη σχεδίαση της νέας Royal Alloy TG300 που οι ιθύνοντες της εταιρείας άφησαν αυτούσια απο το παρελθόν είναι το εμπρόσθιο πεπλατυσμένο φτερό της (Platypus), η οπίσθια κυρτή καμπυλώδης ουρά της, η διογκωμένη γραβάτα της και το Gem Light Indicator (προειδοποιητική ένδειξη που φέραν τα scooters των '60s), ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός για τον σύγχρονο Real Classic αναβάτη της που ξεχωρίζουν είναι το προηγμένο σύστημα αντιβύθισης (anti-dive) στην εμπρόσθια ανάρτησή της, το δικάναλο ABS της Bosch για τον εμπρόσθιο και τον οπίσθιο τροχό της και μία Multitasking Bluetooth TFT οθόνη αφής στο αλουμινένιο ταμπλό του τιμονιού της.

Η τιμή της στην Ελλάδα θα ξεκινάει από €4999 και θα φτάνει έως €5399 για την πλούσια έκδοση S η οποία θα διατίθεται σε 3 ιδιαίτερους χρωματισμούς Jet Black Gloss, Burgundy Red και British Racing Green (MAT).

Περισσότερες πληροφορίες στο 210-2837530 (Royal Alloy Hellas) και στο www.RoyalAlloy.gr.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 13:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: EICMA 2022 - Royal Alloy 300 Grand Prix British Blue 2023 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon