.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:25

Voge Motorcycles - Τέσσερα νέα μοντέλα 2022

Η Voge Motorcycles παρουσιάζει τέσσερα νέα μοντέλα 2022 διπλής χρήσης, τα οποία απευθύνονται σε ένα μεγάλο εύρος κοινού προσφέροντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τα καταστήσουν ιδανικές αγορές. [Δελτίο Τύπου]

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει ο Έλληνας μοτοσυκλετιστής για τα μοντέλα διπλής χρήσης, εδώ και πολλές δεκαετίες είναι αυτά που μονοπωλούν την κορυφή των πωλήσεων. Και είναι απόλυτα λογικό, με τη χώρα μας να αποτελεί παράδεισο για εξορμήσεις σε κάθε της σημείο.

Οι τέσσερις νέες προτάσεις προδιαγραφών Euro5 αποτελούν ιδανικές επιλογές για αναβάτες που δεν βάζουν όρια στις αναζητήσεις τους. Τα 300ACX, 500DSX, 650DS και 650DSX είναι οι μοτοσυκλέτες που τους ταιριάζουν και είναι αυτές που θα τους οδηγήσουν εντός και εκτός δρόμου με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα, αξιόπιστα και πολύ οικονομικά.

VOGE 300ACXVOGE 300ACX E5 MY2022 1

Mετά τη θερμή του υποδοχή από το μοτοσυκλετιστικό κοινό, το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση. Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το 300ACX να ξεχωρίζει σε κάθε του σημείο, όντας μια μοτοσυκλέτα που γεννήθηκε για να ελκύει βλέμματα και θαυμασμό.

Κύρια διαφορά σε σχέση με την έκδοση 300AC αποτελεί η χρήση αλουμινένιων τροχών με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί μια αεροδυναμική ζελατίνα πάνω από τον προβολέα LED, όπως επίσης και η στήριξη του πίσω φτερού και της βάσης πινακίδας κυκλοφορίας έχει μεταφερθεί στο υποπλαίσιο και όχι στο ψαλίδι. O μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300cc αποδίδει 28,2Hp/8.500rpm, προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις και υψηλές τιμές ροπής από τις πολύ χαμηλές στροφές. Προσφέρει επίσης μια απόλυτα γραμμική λειτουργία, που σε συνδυασμό με την κλιμάκωση του κιβωτίου ταχυτήτων (6 σχέσεων) διευκολύνει την οδήγηση και αυξάνει την ενεργητική ασφάλεια του συνόλου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

VOGE 500DSXVOGE 500DSX MY2022 1

To “X” υπονοεί ακόμα πιο χωμάτινο χαρακτήρα για το λαοφιλές Street Adventure 500DS, φέρνοντας στην επιφάνεια μια πραγματική On/Off Adventure μοτοσυκλέτα χωρίς όρια τόσο σε ασφάλτινη όσο και εκτός δρόμου χρήση. Με ακτινωτούς αλουμινένιους τροχούς και ελαστικά Off/Road χωρίς αεροθάλαμο (Metzeler Tourance) θα ταξιδέψει αναβάτη και συνεπιβάτη στα όρια του ορίζοντα. Ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και κορυφαία περιφερειακά (αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμός Bosch), δίνοντας την εικόνα μιας premium κατασκευής σε κάθε σημείο, σε κάθε λεπτομέρεια. Προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά και κορυφαία πέδηση, εξαιρετική σταθερότητα και μοναδική στιβαρότητα, στοιχεία που εμπνέουν σιγουριά στον αναβάτη και που τον προκαλούν να χαρεί ακόμα και την εκτός δρόμου οδήγηση κάθε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η δυνατότητα απενεργοποίησης του δικάναλου ABS είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους αναβάτες που θέλουν να οδηγούν δυναμικά στο χώμα, ενώ η συνδεσιμότητα bluetooth μέσω του πίνακα οργάνων TFT θα διευκολύνει τον ιδιοκτήτη κρατώντας τον συνεχώς σε επαφή! O ρυθμιζόμενος -χωρίς χρήση εργαλείου- ανεμοθώρακας, η θύρα φόρτισης USB, το άγκιστρο ασφαλούς ανάρτησης κράνους και η ύπαρξη τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού σταντ εκτοξεύουν τη χρηστικότητα στα ύψη, ενώ με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, κορυφαίας ποιότητας στα 650€ (από 990€).

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 500cc αποδίδει 47Hp/8.500rpm, κάτι που αφενός προσφέρει δυνατές επιδόσεις και αφετέρου δίνει το δικαίωμα να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα και αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α2. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

VOGE 650DS/650DSX

VOGE 650DSX MY2022 999 5

Μια μοτοσυκλέτα σε δύο εκδόσεις, μια διπλή έκπληξη από τη Voge Motorcycles για πολλούς αναβάτες, συγκεκριμένα για όλους αυτούς που αναπολούν τις μονοκύλινδρες σκληροτράχηλες μοτοσυκλέτες On/Off, αυτές που επί σειρά δεκαετιών κυριαρχούσαν στις πωλήσεις. Με επίκεντρο τον αλεξίσφαιρο κινητήρα τους, αυτές οι δύο μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε ένα συνειδητοποιημένο κοινό, αυτό που επιθυμεί να τα κάνει όλα χωρίς συμβιβασμούς.

Δύο αυθεντικά μοντέλα Enduro, που θα κληθούν να αποτελέσουν πραγματικά εργαλεία για κάθε είδους χρήση: καθημερινή, ταξιδιωτική, αλλά και πραγματική χωμάτινη. Κινητήρια μονάδα τους αποτελεί ένα υγρόψυκτο τετραβάλβιδο σύνολο στην πλέον σύγχρονη εξέλιξή του, μια αξιόπιστη μονάδα που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από επώνυμους κατασκευαστές στο πρόσφατο παρελθόν. Με 2 ΕΕΚ και χωρητικότητα 652cc αποδίδει 48Hp/6.750rpm και ροπή 60Nm/5.500rpm, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη κινητήρια μονάδα, που έχοντας δεχθεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις καλύπτει στο έπακρο τις νέες προδιαγραφές Euro5.

VOGE 650DS DSX MY2022 1

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν πλήρη και κορυφαίων προδιαγραφών εξοπλισμό, που περιλαμβάνει αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμό Bosch, φωτισμό Full LED, oθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας, συνδεσιμότητα Blue Tooth, ρυθμιζόμενο άνευ εργαλείων ανεμοθώρακα, θύρα USB, πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, heavy duty σχάρα αποσκευών, αλουμινένιες ζάντες 17” και 19”, δικάναλο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης μέσω μπουτόν στο τιμόνι και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό.

Βασικό σημείο διαφοροποίησης των δύο εκδόσεων αποτελούν οι τροχοί και τα ελαστικά. Σε κάθε περίπτωση οι ζάντες είναι αλουμινένιες, χυτές στο DS και ακτινωτές στο DSX, ενώ το κάθε μοντέλο χρησιμοποιεί και διαφορετικού τύπου ελαστικά, Metzeler Tourance το DS και Pirelli Scorpion STR το DSX.

Όπως και για τα 500DS & DSX, με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, στα 750€ (από 1050€).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε για το DS ΕΔΩ και για το DSX ΕΔΩ.

Προτεινόμενες τιμές πώλησης

  • 300ACX – 3.990€
  • 500DSX – 6.395€
  • 650DS – 6.995€
  • 650DSX – 7.295€

Όλα τα μοντέλα της Voge Motorcycles καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας που προσφέρουν άτοκα εξόφληση σε 18 δόσεις (με κάρτα) ή έντοκα μέχρι 72 δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα www.voge.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon