.
Κατηγορία Fantic
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 15:07

Fantic Caballero - Euro 5 ανανέωση για το 2021

Με την ευκαιρία των Euro 5 προδιαγραφών, η οικογένεια Caballero της Fantic, αποτελούμενη από εκδόσεις 125, 250 και 500 κυβικών, δέχθηκε αναβάθμιση σε αρκετά σημεία για το 2021.

Πρώτα από όλα, το Caballero 125 δέχθηκε τον νέο κινητήρα της Minarelli, που πρόσφατα αγόρασε η Fantic από τη Yamaha, με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA, και συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης. Έτσι, πέρα από τους λιγότερους ρύπους, το 125 κέρδισε βελτιωμένη απόκριση στο γκάζι σε όλη την κλίμακα στροφών, και μεγαλύτερη άνεση στο χέρι, καθώς ο νέος συμπλέκτης μειώνει κατά 20% τη δύναμη που χρειάζεται να βάλεις στη μανέτα.

Η Fantic συνέχισε την αναβάθμιση στη σέλα, που βγαίνει ευκολότερα, στα νέα πλαϊνά καπάκια, και στον μεγαλύτερο λασπωτήρα πίσω.

Ενώ τώρα οι εκδόσεις Flat Track και Scrambler επιστρέφουν για το 2021, η Fantic παρουσίασε μια ακόμη έκδοση που ακούει στο όνομα Deluxe, για το Caballero 500.

Για τις Euro 5 προδιαγραφές, το μεγάλο Cabaellero δέθηκε αναβάθμιση σε ECU, εξάτμιση και ψύξη, αλλά και νέο γρανάζωμα στις σχέσεις κιβωτίου, ενώ έχουμε πληθώρα εκδόσεων: Rally, Anniversary, Flat Track, Scrambler, και Deluxe.

Η έκδοση Rally έχει πιο στιβαρό ανάποδο πιρούνι 43 mm αντί για 41 mm στις υπόλοιπες εκδόσεις, και μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων.

Στα φρένα βρίσκουμε δίσκο 320mm μπροστά και έναν ακόμα 230mm πίσω, με δικάναλο ABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon