.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 10:46

Royal Enfield Himalayan – Μικρές αλλά σημαντικές προσθήκες για το 2020

Η παρουσία του στα  adventure είναι ξεχωριστή. Το μονοκύλινδρο Himalayan, δεν είναι λουσάτο και πολυτελές όπως τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας και προβάλει έναν σκληροτράχηλο, λιτό και απέριττο χαρακτήρα, όντας έτοιμα να ριχτεί στα “δύσκολα”.

H μοτοσυκλέτα συνεχίζει την πορεία της, μετά από την πρώτη παρουσίαση της το 2017, χωρίς αλλαγές, κερδίζοντας όλο και περισσότερους “περιπετειώδεις” αναβάτες, που επιθυμούν χρηστικότητα και απλότητα.

Μέχρι σήμερα, δεν είχαν σημειωθεί αλλαγές στο μοντέλο, για το 2020 όμως, έχουμε την προσθήκη δυο απλών αλλά σημαντικών στοιχείων εξοπλισμού. Το ένα εξ αυτών είναι ο διακόπτης απενεργοποίησης του ABS, κάτι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο στις εκτός δρόμου περιηγήσεις.

Το δεύτερο στοιχείο που θα προστεθεί στο μοντέλο 2020, είναι ο διακόπτης ενεργοποίησης αλάρμ, ώστε να υπάρχει ασφάλεια κατά τις στάσεις και η μοτοσυκλέτα να είναι πιο διακριτή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ βροχή ή ομίχλη.  

Αυτές οι δύο προσθήκες σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα σε κόκκινο, μπλε και γκρι, συνιστούν τις αλλαγές για το Himalayan του 2020.
   re eicma 2019 6

re eicma 2019 20

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 10:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon