.
Κατηγορία Bimota
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 08:22

Bimota – Tesi H2 με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Kawasaki! - Έως και 300 ίπποι απόδοση!

Να και κάτι που πραγματικά αποτέλεσε έκπληξη στην φετινή EICMA για πολλούς λόγους. Για να το θέσουμε βέβαια καλύτερα, πρόκειται να αποτελέσει έκπληξη, αφού ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί, με το Asphalt & Rubber να δίνει στην δημοσιότητα μια σειρά από “διαρρέουσες” φωτογραφίες, πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Bimota Tesi H2 λοιπόν και ναι, πρόκειται για την αναβίωση της Bimota με ένα μοντέλο που φέρει κινητήρα Kawasaki, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί εξαγοράς της ιταλικής εταιρείας από το Akashi, που είχαν κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η μια έκπληξη είναι αυτή λοιπόν, και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα προχωρήσει αυτό το “πάντρεμα” και τι μοτοσυκλέτες θα προκύψουν μέσα από αυτό.

Η άλλη έκπληξη, είναι φυσικά η Tesi H2 αυτή κάθε αυτή! Πολύ απλά, μια από τις πιο εξεζητημένες μοτοσυκλέτες, των τελευταίων ετών, συνδυάζεται με ένα από τους πιο εξεζητημένους κινητήρες του σήμερα.

H Bimota Τesi, με το “Ω” πλαίσιο (αν και στην προκειμένη περίπτωση ίσως αυτό να μην ισχύει), το εναλλακτικό μπροστινό που θυμίζει περισσότερο ψαλίδι,την hub στήριξη του τροχού και την διεύθυνση του με ένα σύστημα αρθρώσεων, συνδυάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο μέσω κομπρέσορα κινητήρα του H2 της Kawasaki. Αυτό πάει να πει “εξωτική” μοτοσυκλέτα!

Και φυσικά, αναμένεται πολύ carbon και άλλα super – duper υλικά να συνθέτουν την μοτοσυκλέτα, η οποία, δεδομένου του ότι ο κινητήρας της Kawasaki, σηκώνει “για πλάκα” πείραγμα φθάνοντας με εύκολο τρόπο ιπποδυνάμεις κατηγορίας “γκοτζίλα”, μπορεί να “παίξει” από 240 μέχρι 300 ίππους.

Δεδομένου επίσης του ότι πρόκειται για Bimota, που όσο να πεις έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ στην συνείδηση μας, το πράγμα εύκολα μπορεί να πάει στα άκρα!

Παρ΄όλα αυτά, περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση της, λογικά αργότερα σήμερα (Τετάρτη 06/11/2019).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 21:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon