.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 14:29

Kawasaki KLX 230 2020 - Value for money On-Off

Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας για το επερχόμενο Kawasaki KLX230, που με την προσθήκη ψεκασμού θα ικανοποιούσε τις Euro 4 ή και Euro 5 προδιαγραφές και θα επανακυκλοφορούσε στην Ευρώπη. Τώρα, η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το μοντέλο του 2020, μια value for money On-Off, ταμάμ για τις ελληνικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου KLX230 για τη... σουηδική αγορά (εκεί πήρε πρώτα την έγκριση τύπου), η ίδια μοτοσυκλέτα (που μοιάζει με το παλαιότερο KLX230 αλλά με την  προσθήκη μιας πολύ μεγαλύτερης μάσκας προβολέα) κάνει την εμφάνιση της και στις ασιατικές αγορές, και συγκεκριμένα σε επίσημη παρουσίαση στην Ινδονησία.

Kawasaki klx230 old

Για να εξηγούμαστε, το παλαιότερο KLX250 (φωτό άνω) είχε πολύ ανώτερα περιφερειακά και κινητήρα από το μοντέλο που βλέπουμε εδώ, καθώς το μοντέλο της "σουηδικής αγοράς" (αλλά και της Ασίας) έχει συμβατικό πιρούνι και αερόψυκτο κινητήρα, αντί για ανάποδο και υγρόψυκτο. Παράλληλα με την επιστροφή σε πιο βασικές και οικονομικές λύσεις όσον αφορά στον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, και το design του νέου μοντέλου δείχνει το ίδιο αναχρονιστικό.  

Στο δελτίο τύπου της η Kawasaki αναφέρει μεταξύ άλλων πως το διπλής χρήσης KLX230 διαθέτει μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 233 κ.εκ. με μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής, ενώ η τροφοδοσία γίνεται με ψεκασμό.

kawasaki klx230 2020 3

Οι τροχοί είναι 21 και 18 ιντσών, το πλαίσιο διπλό περιμετρικό, και οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές -δίχως να αναφέρονται για την ώρα.

Στα όργανα το νέο KLX230 φοράει μια ψηφιακή οθόνη LCD με ενδείξεις ταχύμετρου, ολικού και 2 μερικών χιλιομετρητών, δείκτη καυσίμου και ρολόι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 13:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon