.
Κατηγορία Quadro
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:52

Quadro – Τα νέα μοντέλα στην EICMA 2018

Nuvion και XQooder οι προσθήκες στην γκάμα

Η Quadro “άνοιξε τα χαρτιά της” πριν την έναρξη της έκθεσης του Μιλάνου και αποκάλυψε τα δύο νέα μοντέλα της που θα κοσμούν το περίπτερο της. Πρόκειται για το τρίτροχο Nuvion και για το τετράτροχο, με off-road προσανατολισμό, XQooder.

quadro 2018 new 3

Ξεκινώντας από το Nuvion, πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής, του πρωτότυπου που είχε παρουσιάσει πέρυσι η Quadro στο Μιλάνο. Ο κινητήρας του είναι μονοκύλινδρος με χωρητικότητα 300 κ.εκ. και το βάρος, εντυπωσιακά χαμηλό, κάτω από τα 200 κιλά όπως αναφέρει η Quadro, χωρίς να δίνει ακόμα ακριβή τιμή. Τo Nuvion έχει μεγάλο μετατρόχιο (η απόσταση μεταξύ των δύο μπροστινών τροχών), που το καθιστά βάση νομοθεσίας, κατάλληλο για οδήγηση και από οδηγούς αυτοκινήτων, χωρίς την ανάγκη έκδοσης διπλώματος για μοτοσυκλέτα. Η τελική του Nuvion, είναι στα 125 χλμ./ώρα σύμφωνα με την Quadro, ενώ νέα προσθήκη στο υδραυλικό, με δυνατότητα κλίσης σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης HTS, είναι το “κλείδωμα” του ηλεκτρονικά, με το πάτημα ενός κουμπιού.

quadro 2018 new 2

Το XQooder, είναι ουσιαστικά η off-road έκδοση του Qooder, που παρουσίασε η εταιρεία τον περασμένο Μάρτιο (2018). Οι αλλαγές βέβαια είναι αρκετές και αφορούν τόσο στην σχεδίαση όσο και στην χωροταξία, προκειμένου το μοντέλο να αποκτήσει αρκετές εκτός δρόμου δυνατότητες. Πέραν από την τοποθέτηση τρακτερωτών ελαστικών, έχει αλλάξει αρκετά η θέση οδήγησης, με την… εξαφάνιση της ποδιάς, αφού στο χώρο αυτό έχει τοποθετηθεί το ρεζερβουάρ της βενζίνης, για καλύτερη συγκέντρωση μαζών. Μαζί με την νέα σέλα και το τιμόνι, η θέση οδήγησης θυμίζει αρκετά αυτή μιας off-road μοτοσυκλέτας, ενώ η σχεδίαση και τα χρώματα, προσδίδουν περισσότερο δυναμισμό σε σχέση με την standard έκδοση του Qooder.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, στις 6 Νοεμβρίου 2018, ημέρα όπου ανοίγει επίσημα τις πύλες της η EICMA.    

Φωτογραφίες

 

                 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon