.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 18:45

EICMA 2017 – Nuvion, η κοινοπραξία Quadro και SYM!

 

Τo πρώτο τρίτροχο concept, παρουσιάστηκε στο Μιλάνο 

 

 

Η τεχνογνωσία της Quadro στα τρίτροχα και τετράτροχα scooter και η κατασκευαστική δυναμική της SYM ενώνονται, δημιουργώντας μια νέα εταιρεία, πρώτος καρπός της οποίας αποτελεί το project Nuvion, ένα πρωτότυπο τρίτροχο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην EICMA.

H συνεργασία αυτή, για την οποία δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες πολλές πληροφορίες, αποσκοπεί στην παραγωγή τρίτροχων και τετράτροχων scooter (παραθέτουμε προσχέδια αυτών), τα οποία θα χρησιμοποιούν κινητήρες της SYM και το πατενταρισμένο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης / ανάρτησης της Quadro, HTS (Hydraulic Tilting System), το οποίο επιτρέπει φυσικά και την δυνατότητα κλίσεων στις στροφές.  

nuvion eicma 2017 1

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η ελβετική Quadro θα έχει πρόσβαση σε μια πολύ μεγάλη γκάμα κινητήρων και θα  εξασφαλίσει την διείσδυση της στην ασιατική αγορά, μέσω των μεγάλων γραμμών παραγωγής και του ανεπτυγμένου δικτύου της SYM, ενώ η τελευταία, αποκτά το πολύ καλό και δοκιμασμένο ΗTS, χωρίς να χρειαστεί η εξέλιξη ενός δικού της, νέου συστήματος.

nuvion eicma 2017 2

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bikeit!, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η συνεργασία αυτή να είναι πιο “στενή” απ΄ότι φαντάζει εκ πρώτης, με τη μεταφορά όλης της παραγωγής της Quadro στις γραμμές της SYM.   

nuvion eicma 2017 4

Σε ότι αφορά στο concept μοντέλο, αυτό φέρει κινητήρα 125 κ.εκ. ενώ οι δυνατότητες κλίσης, φθάνουν τις 45 μοίρες. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στον εργονομικό τομέα, προκειμένου να είναι εύκολη η οδήγηση του και από νέους οδηγούς, με το κέντρο βάρους να βρίσκεται χαμηλά και την σέλα να μην απέχει πολύ από το έδαφος.

nuvion eicma 2017 5

Τα πρώτα μοντέλα παραγωγής αυτής της συνεργασίας, θα παρουσιαστούν επισήμως στο Μιλάνο του χρόνου (EICMA 2018), με την διάθεση τους στην αγορά να ξεκινά στις αρχές του 2019.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 18:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon