.
Κατηγορία Quadro
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 12:07

Quadro Qooder - παρουσιάστηκε στην Γενεύη

 

Αύξηση του κυβισμού για την συνέχεια του Quadro4 

Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, η Quadro παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, που αποτελεί την εξέλιξη του Quadro4. Διατηρώντας την χαρακτηριστική τετράτροχη φιλοσοφία με τη δυνατότητα κλίσεων στις στροφές χάρη στο υδραυλικό σύστημα HTM, το Qooder, όπως είναι το όνομα του νέου μοντέλου, φέρει ένα νέο μοτέρ. 

quadro qooder 4

Μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, με σημαντικότερη αλλαγή την αύξηση του κυβισμού, που από τα 346 κ.εκ. του Quadro4 και τους 30 ίππους, ανέβηκε στα 400 κ.εκ. και τους 32,5 ίππους. Σε ότι αφορά στην σχεδίαση δεν έχουν σημειωθεί αλλαγές, ενώ δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι στο πλαίσιο και στο HTM σύστημα.

H Quadro, εχει δημιοργήσει ένα micro-site για το νέο Qooder, όπου και μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες για αυτό. 

Ακολουθούν δύο video, το πρώτο είναι το προωθητικό για το νέο μοντέλο και το δεύτερο, αναλύει τα πλεονεκτήματα της τετράτροχης διάταξης και του HTM συστήματος





Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 12:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - Quadro3 Edelweiss 2018 Quadro – Τα νέα μοντέλα στην EICMA 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon