.
Κατηγορία Quadro
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:50

eQooder x Tod΄s No_Code – Ειδική έκδοση του ηλεκτρικού Qooder

Η γνωστή εταιρεία υποδημάτων Tod’s παρουσίασε το νέο της επαναστατικό μοντέλο και το προωθεί με μια ειδική έκδοση του τετράτροχου eQooder.

To Shoeker είναι το νέο παπούτσι της Tod’s και βαφτίστηκε "επαναστατικό" καθώς περιγράφεται ως ένα υβριδικό σχέδιο ανάμεσα σε κλασικό παπούτσι και αθλητικό – κάτι ανάμεσα σε shoe και sneaker, δηλαδή … shoeker.

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου της σχεδίου, η Tod’s συμπράττει με την Qooder, η οποία λέει ταιριάζει ιδανικά στην περίσταση καθώς το μοναδικό τετράτροχό της είναι κατ’ αναλογία ένα υβρίδιο ανάμεσα σε μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, η Ιταλική εταιρεία ανέθεσε στον Κορεάτη σχεδιαστή Yong Bae Seok να βάλει στο χαρτί την αισθητική σύνδεση του σκούτερ με το παπούτσι και αυτό υλοποιήθηκε με βάση την ηλεκτρική έκδοση eQooder.

Τεχνικώς το eQooder x Tod΄s No_Code δε διαφέρει σε τίποτε από ένα απλό μοντέλο, με τις όποιες διαφορές να αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον σχεδιασμό του.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η βαφή ακολουθεί τη λογική του Shoeker με μαύρο χρώμα παντού εκτός από τις λευκές ζάντες (όπως η σόλα) και κόκκινες λεπτομέρειες με επίκεντρο στις χειρολαβές του συνεπιβάτη, όπως τα λαστιχένια σήματα στις φτέρνες των παπουτσιών.

Σημειώνουμε ακόμη τα απαραίτητα λογότυπα Tod΄s No_Code στα πλαϊνά του eQooder και στην πλάτη της σέλας, καθώς και δερμάτινα γκριπ και custom καθρέπτες.

Το eQooder x Tod΄s No_Code διατίθεται κατόπιν ηλεκτρονικής παραγγελίας (δείτε εδώ σχετικά), με λιανική τιμή €15,490.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon