.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 12:19

Vespa Manhattan. Νέο concept store

 

Έγιναν τα εγκαίνια στη Νέα Υόρκη

 

 

Η Piaggio Group Americas, θυγατρική του Ομίλου Piaggio, με έδρα τη Νέα Υόρκη, εγκαινίασε το νέο concept store του Ομίλου, το VESPA MANHATTAN.

Πρωτοποριακό σημειο πώλησης

Το νέο σημείο πώλησης Vespa Manhattan βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, στην οδό Grand Street 6, στο Lower Manhattan, ανάμεσα στην 6η λεωφόρο και Varick Street.


Aποτελεί την εφαρμογή της συνταγής ενός πραγματικά πρωτοποριακού σημείου πώλησης, απολύτως ευθυγραμμισμένου με την παγκόσμια στρατηγική και εμπειρία του Ομίλου σε ότι αφορά τα σημεία πώλησης που ξεδιπλώνονται στις κεντρικές αστικές περιοχές και στις μητροπόλεις όλου του κόσμου. Η παγκόσμια στρατηγική του Ομίλου εφαρμόστηκε με την υλοποίηση του concept MOTOPLEX και εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε Μιλάνο, Σανγκάη και Πεκίνο.

Το Vespa Manhattan εγκαινιάστηκε στα πλαίσια των εορτασμών για τα 130 χρόνια του Ομίλου Piaggio που ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1884. 

Τι προσφέρει

 

Το νέο σημείο πώλησης αποτελεί την ναυαρχίδα σε ότι αφορά τα καταστήματα συνολικού εμβαδού πάνω από 2000 τετραγωνικά μέτρα. Παρουσιάζει όπως και τα άλλα σημεία πώλησης που ο Όμιλος εγκαινίασε πρόσφατα, αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως ένα πλαίσιο σε δύο επίπεδα, στυλ loft, με παράθυρα βιτρίνες καταστημάτων, ψηλή σοφίτα και 25 διαφορετικά μοντέλα μοτοσυκλετών και σκούτερ, εκτός από την ευρεία γκάμα αξεσουάρ και merchandising που αναπτύσσει ο Όμιλος Piaggio για τις μάρκες που αντιπροσωπεύει.


Εκτός από την πώληση, το Vespa Manhattan θα διαθέτει εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής υποστήριξης για να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης για μοτοσυκλέτες και σκούτερ, εγκατάσταση αξεσουάρ και customization οχημάτων.
Το Vespa Manhattan θα αποτελέσει ένα πραγματικά αυθεντικό «σπίτι» για τους λάτρεις των 2 τροχών.

Δηλώσεις

"Είμαστε χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε αυτό το μοναδικό προορισμό στην καρδιά της Νέας Υόρκης", δηλώνει ο Mario Di Maria, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Piaggio Group Americas Inc. "Το Vespa Manhattan είναι η εφαρμογή της στρατηγικής του Ομίλου σε ότι αφορά όχι μόνο την έκθεση και προσφορά οχημάτων αλλά και της σχέσης, το δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργείται με πελάτες και πιθανούς αγοραστές. Δεν πρόκειται απλά για μια ακόμη έκθεση με σκούτερ Vespa και Piaggio και μοτοσυκλέτες Aprilia και Moto Guzzi, αλλά περισσότερο για την μεταφορά εμπειρίας ιταλικού στυλ, τεχνολογίας και ιστορικής κληρονομιάς στην κατασκευή δίτροχων με ταυτότητα προέλευσης 'made in Italy'".


«Η ναυαρχίδα των σημείων Πώλησης του Ομίλου, το VESPA MANHATTAN, είναι σχεδιασμένο ειδικά για να φιλοξενεί κάτω από την ίδια στέγη όλες τις μοναδικές μάρκες που αντιπροσωπεύει» δήλωσε ο Πρόεδρος του Vespa store Andrew Hadjiminas. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέραμε τις μυθικές αυτές μάρκες στην καρδιά της μεγαλύτερης πόλης του κόσμου. Και δεν είμαστε μόνο ενθουσιασμένοι επειδή εγκαινιάζουμε το Vespa Manhattan αλλά κυρίως επειδή αυτό δείχνει τη δέσμευση του Ομίλου για δραστηριοποίηση στην Αγορά της Βόρειας Αμερικής».

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 18:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha MOTOBOT Ver.1 Ηλεκτρικό enduro στο Rubicon Trail - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon