.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 09:33

Husaberg και Extra Products - Διακοπή συνεργασίας

 

Τέλος εποχής

 


Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα όσον αφορά στην αντιπροσώπευση των μοτοσυκλετών Husaberg, που στο τέλος της χρονιάς θα μετονομαστούν σε Husqvarna. Το εργοστάσιο της KTM στην οποία ανήκουν πλέον και οι τρεις εταιρίες, ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας με την Extra Products. Γνωρίζοντας την ιστορία της Husaberg στην Ελλάδα, τόσο από τους αδελφούς Σπυριδόπουλους, αλλά και από την αντιπροσώπευση της Extra Products, και ξέροντας επίσης τον σκληρό αγώνα που έκανε η τελευταία για την εδραίωση του ονόματος στην χώρα μας, δεν μπορούμε παρά να στεναχωρηθούμε για την έκβαση των πραγμάτων. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η KTM-Sportmotorcycle AG στις 5/7/2013 μας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους μαζί μας, ως αποκλειστικού εισαγωγέα των προϊόντων Husaberg.
Η KTM-Sportmotorcycle AG, λόγω της διακοπής παραγωγής των προϊόντων Husaberg, και επίσης στην προσπάθεια μεγιστοποίησης των κερδών της, αποφάσισε τη διάθεση των προϊόντων της με το όνομα πλέον Husqvarna μέσω της θυγατρικής της στην Ελλάδα KTM SEE.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο όνομα της eXTra products μέχρι σήμερα. Εκτιμούμε ότι, η αλλαγή αυτή δεν θα επηρεάσει τις εμπορικές μας σχέσεις, ίσως μάλιστα να αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω βελτίωση.
Με εκτίμηση,
Για την eXTra products,
Χρήστος Τασούλης, Χρήστος Κυριακίδης”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 09:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon