.
Κατηγορία TVS
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 12:57

Η TVS Motorcycles ετοιμάζει «απόβαση» στην Ευρώπη

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Norton ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ίσως την πιο «ανεπτυγμένη» αγορά μοτοσυκλέτας στον κόσμο, αυτή της Ευρώπης, με άφιξη εντός του 2024.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε στα διεθνή μέσα, η ινδική TVS θα ντεμπουτάρει επίσημα και στην Ευρώπη, μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε για είσοδο στην αγορά το 2024. Η ινδική μάρκα είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές δικύκλων στην χώρα της, αλλά και στον κόσμο, αφού μεταξύ άλλων είναι ιδιoκτήτρια της ιστορικής Norton, ενώ παράγει μοντέλα και για λογαριασμό της BMW –την σειρά 310, αλλά και το νέο ηλεκτρικό CE 02, σε ένα βαθμό.

Το ντεμπούτο της εταιρείας στην Ευρώπη θα γίνει τον Ιανουάριο του 2024, με μια σειρά μοντέλων που θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον τα: Jupiter 125, NTORQ , Raider, iQube S, TVS X, Ronin, Apache RR 310, και Apache RTR 310.

Πρόσωπο-κλειδί στην έλευση της νέας μάρκας είναι ο Emil Frey, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς οχημάτων στην Γηραιά Ήπειρο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα TVS θα φτάσουν πρώτα στην Γαλλία. Δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν η χώρα μας περιλαμβάνεται στο πλάνο επέκτασης της μάρκας στην Ευρώπη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα μάθουμε σύντομα, στην χειρότερη εντός του 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 13:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TVS Ronin 225 – Νέο scrambler από Ινδία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon